Bra sätt att plugga glosor på..

Varje Tisdag har vi alltid typ 2 timmars lunch-rast så idag åkte jag, Emme, Bickie, Christian och Navve hem till mig och åt nudlar. Sen var det raka vägen till Näsbypark efter skolan för att vara barnvakt åt mina söta barn och deras kompis Olivia. Tycker om dom mer och mer för varje gång jag vart hos dom.

Nu sitter jag och pluggar spanska. Nu har jag inriktat mig på alla cp glosor vi har och det är inte lite. Och jag kom på den jättebra hemsidan som heter www.glosboken.se som jag alltid tog användning för förut och hade helt glömt bort hur bra den hemsidan var, så nu sitter jag här och det går så bra att få in alla ord i huvudet för ovanlighetensskull :D

Nu ska jag plugga vidare, får se om jag skriver nåt mer ikväll! <3


Spanska plugg

Idag i skolan hade jag på mig det här:

*Ny rosa/grå stickad tjocktröja
*Svarta jeans
*Nya högklackade stövlar
*Guldiga, runda örhängen


På torsdag har vi Spanska prov som jag och Rebecka A satsar riktigt högt på, om vi inte når upp till Mvg på det här provet så ska vi hitta på nåt riktigt dumt/pinsamt vi måste göra! Så efter skolan idag så åkte vi in till Espresso House på Stureplan och fikade och sedan åkte vi hem till mig och åt middag samtidigt som vi pluggade till provet. Vi hade det riktigt mysigt!

Helgen genom bilder..

Bilder säger ju mer än tusen ord..


Påväg bort från Douglas fest i täby.


Underbar middag med Ebba, Nina, Hanna och Lollo på T.g.i Fridays :D

 
Cissi påväg in till stan för att träffa sin största idol, Zac Effron (hoppas jag stavade rätt nu annars blir nog hon rätt så sur)

I helgen har jag även shoppat lite nya vinterkläder med mamma, hittade riktiga fynd! :D


Härliga fredagar

Jag, Cissi och Bickie åkte in till stan för att fika på John & Chris, där bickie och nina sedan ska praoa. Sjutk mysigt! Vi pratade en massa och garvade så sjukt mycket! Sen var Cissi tvungen att gå för att hon skulle spela match. Då åkte jag och Bickie till mörby centrum och jag köpte en tröja på killavdelningen som jag blev kär i och så köpte jag kastanje vatten som jag sedan använde igår kväll. Jättebra!


Först åkte vi tll en fest i Djursholm sen blev vi typ utslängda så jag, Cissi, Oscar V-e, Bickie, Landin och André åkte hem till Oscar och kollade på "super sugen".

Nu sitter jag här med Cissi och vi ska snart iväg för att spela fotbollsmatch. Jag har inte spelat eller tränat på jättelänge eftersom att jag har vart så sjuk men jag hoppas det går bra för mig ändå!

Bild på Cissi och Bickie från Cafét:

Fysik prov

Har precis gjort fysikprovet nu, det gick väl bra tror jag men jag hann inte göra alla uppgifter vilket inte alls är bra. Nu ska vi snart ha engelska med Jane i datasalen. Efter skolan skulle jag och Bickie egentligen till grönalund men sen kom vi på idag att det inte ens är öppet. Jag som fick pengar av mamma och allt för att göra det. Det ända jag vet nu för tillfället är att jag ska vara med minunderbara BAU idag <3

Vill så gärna ha..

På min "vill ha" lista just nu så har jag hittat en parfym som luktar så sjukt gott! Hugo Boss Deep Red  heter den och namnet säger allt för den luktar verkligen djupt. Och det bästa av allt så håller lukten riktigt länge.

Taggad inför Spanien resan!

Jag älskar Torsdagar, så himla slapp skoldag då! Efter skolan så skulle jag vara duktig att ta pendeltåget till Näsbypark men självklart så tar jag fel tåg. När jag till slut kom fram typ en timme senare så hämtade jag barnen. När jag hade fått mina pengar så hämtade pappa mig och stjussade mig till skolan där Spanien-mötet var. Vad taggad man blev när man satt där och lyssnade på allt men ändå så sjukt orolig för allt som kunde hända. Det kommer bli så att dom som går i arbetslaget C kommer åka till San Juan och vi i D åker till El Campello, villket är så mycket bättre eftersom att det är närmare stan, stranden och festerna :D Jag har Fysikprov imorn men vi får använda anteckningar och böcker så det kommer nog gå hyffsat bra för min del! Ska kolla lite i boken en sista gång sen ska jag sova rätt tidigt..

Sara, när jag proppade in henne i tvättmaskinen för att Lina inte skulle hitta henne på kurragömma xD

Alltid kul att vara med Axel :)

Kom hem för en stund sen för att ha spenderat några timmar med Axel. Efter knatteträningen så träffade jag Axel i Mörby c och så gick på upp till Tacobar och beställde god mat men eftersom att dom stängde bara efternågra minuter så fick vi ta med oss maten. Så vi gick ut till en fylle-parken som vi kom  på är egentligen väldigt mysig bara inte fullgubbarna sitter där. Medans det blev mörkare och mörkare så satt vi där och pratade men sen när vi skulle börja begé oss hemåt så bestämde jag mig för att ta hem min moppe eftersom att den har stått där i minst en vecka nu. Där rullade jag och Axel hem och ansträngde oss för att kunna motstå ljudet som låter som en gräsklippare/såg! Haha! Ska ta och lämna in min moppe på service så fort som möjligt känner jag!

Nu ska jag försöka kolla igenom fysiken lite och sen ska jag försöka sova!
Godnatt <3

Dagens bild :D


André posar snyggt med dagens cola-outfit ;D

Lite tråkigt..

Idag var det skol dm i fotboll som jag egentligen skulle vart med på men eftersom att jag är sjuk så kunde inte jag vara med så jag fick vara kvar i skolan hela dagen istället. Det var ändå en riktigt kul skoldag med några undantag. På rasten så åkte jag, Isak, Christian, Navid, Henke, Fille, Sulle och Douglas till CG´s och åt pizza till lunch eftersom att dte tydligen itne skulle bli god mat i skolan.

På idrotten så satt b.l.a. jag, Lisen och Hedvig och kollade på. Vi kommer vi att vi alla har samma mobiler och självklart så gjorde vi så att alla hade samma tema och en riktigt het närbild på Isak som bakgrundsbild och sedan försökte vi gissa vilken som var våran. Sjukt kul! xD

Dagens snälla person: MILAD! Våran vaktmästare frågade mig och Lisen om vi kunde gå och köpa en cola till honom efter att vi hade stått och pratat en lång stund och sen när vi börjar gå så säger han att vi skulle köpa varsin cola till oss själva också :D Igår fick jag även en gratis skåpnyckel av honom! Han e riktigt snäll han!

Min & Bickies älskade Milad :D

Äntligen färdig med skiten..

Blev precis färdig med novellen IGEN, som jag skrev tidigare i ett inlägg så kom min novell bort men nu har jag skrivit om den ungefär samma men inte alls lika bra som den första. Jag var barnvakt idag igen och vi hade det riktigt kul som vanligt! Haha, vi pallade bland annat världens godaste päron från någon tant som sedan skällde ut oss och vi bara kutade där ifrån. Vad vi skrattade! Vi åt även middag ute för att det var så varmt! Det känns som om det är vår och man bara väntar på att sommaren ska komma men istället så väntar vi bara på dne tråkiga vintern. Vill gratta Paulina igen för att hon fyllde år i Söndags, Grattis gumman <3

En fin bild från i somras vid Edsviken.


Egen design..



Idag blev jag färdig med mitt eget designade linne. Jag är så trött på att ägna lång tid åt att göa en mall när man ändå vet på ett ungefär hur stort dte ska vara ändå så ajg fick tillåtelse av min syslöjdslärare att göra ett möster direkt på tyget. Och det blev ju riktigt bra. Jag ändrade lite detaljer som jag inte alls hade tänkt i början men jag är riktigt nöjd med resultatet!

Fredagen.

I fredags somsagt så hade jag först en jättemysig dag med Bickie och sedan åkte vi två hem till Nicke med Danne för att ha våran tradition kväll. Det blev inte riktigt som dom två andra gångerna men det var riktigt kul ändå! Som vanligt så spelade vi tecknet och självklart så vinner jag och Nicke :D


Gymnasielinje..

Såhär blev det för min del när jag gjorde ett gymnasietest och viket linje jag skulle välja. Det blev lite olika reaktioner när jag såg resutatet.

Härligt eller vad? :D

Åhh, vilken dag! Jag och bickie åkte hem till henne efter mattelektionen och så började vi med att baka kärleksmums. Sedan gjorde vi fint under ett träd i bickies trädgård. Självklart så tog vi ut bärbara datorn ut och kollade på OC, men ett problem uppstog, Man såg inte ett skit i solen! Men då kommer lilla smarta jag på att vi kunde ta ett paraply över datorn och wips så blev det bra! Gud så mysigt det var att ligga där insnurrad i en filt och äta våra goda kärleksmumsar!


Just de, Bickie lurade i mig en så kallad "rakmaskin"! Som tydigen ska ta bort håren på djupet. Det var skitläskigt och gjorde rätt så ont så jag la undan den läskiga maskinen rätt kort efter. xD




Torsdagens outfit


Så det kan bli när man umgås med brorsan..

Sitter här och roar mig med brorsan genom att skriva på tangentbordet utan att kolla.

Meningen skulle bli såhära:
Hej jag heter malin och jag är 93 år gammal.

Men blev såhära:

hej jag heter nakub ixg haf pr 03 pr fannak.


Dagens outfit


* Converse
* Svarta jeans
* Svart underlinne
* Rosa linne
* Vit omlått kofta
* Vit väska

Vid moppe körning,även :
* Moppehjälm
* Mönstrig halsduk

Det har hänt både det ena och det andra..

Idag har det verkligen inte vart min dag det börjar med att min novell som jag hade skrivit till svenskan på nåt sätt inte har sparats! Det var första gången jag blev nöjd med en novell jag har skrivit och självklart så ska den gå bort på nåt sätt. Jag pratade med min svenska lärare men hon sa att jag fick skriva om den igen. Den kommer ju inte alls bli lika bra!! Sen så råkade jag böja min skåpnyckel och såklart står Henka brevid mig och asgarvar! xD

Påvägen till knatteträningen så ramlar jag självklart med min moppe! Det gick rätt fort. Jag ramlade sa :Aj, och sedan satte jag på moppen igen och brummade iväg. Knatte träningen var lika kul som vanligt!

Sen käkade jag mat fort och så satte sig både jag och mamma på min moppe och åkte till Gymnasieval-mötet. Haha, gud vad jag skrattade åt mamma där bak! Jag blev mest förvirrad på mötet eftersom att det finns så mcyket att välja mellan och många olika skolor! Men jag tror att jag vill inrikta mig på Media eller estet.

I´m yours, en låt jag aldrig tröttnar på!

Imorse när jag vaknade så satt mamma och kollade på reprisen av Idol från Karlstad så jag sätter mig brevid henne och kollar. Jag ångrar det absolut itne för en stund senare så sjöng en kille som hette Erik Ljung I´m yours. Min favorit sång!! Inte nog med det så sjunger han den helt otroligt bra, villken röst!! :´D

Här kan ni kolla på klippet

Smycken!

Igår så åkte jag och Hanna in till stan för att fika och sedan kolla på vinterjacka. Sen fick vi idén att göra egna örhängen så vi gick till Sturegallerian där det finns en butik som har allt man behöver till det. Vi fick idéer och plockade på oss det som behövdes. Påvägen hem så möter vi på Aria, Nick och Marcus på espresso house så vi sitter där en stund och pratar med dom. När vi sitter hemma hos Hanna sen så gick det inte alls som vi hade tänkt oss vi hade köpt en lite för stor tråd! :/
På kvällen så åkte jag, Nina, Bickie, Calle och Hasse med mopparna till Sollentuna på en fest, det tog oss ett riktigt långt tag tills vi hittade dit men sen får vi tillslut syn på Johanna och Sofia :D Vad kul det var att träffa dom igen! Jag skulle genetligen ha sovit hos Sofia men hade glömt att säga det till mamma och jag var trött så jag åkte hem och sov i min egna säng.

Bilder från igår <3


Harribo Nallen slängde ut en massa godis!     Vi hittade Arash bland alla barnen också x)

På sushi bar!

Kvällen spenderades sedan hemma hos Cissi med Agnes, Moa, Amanda och Mimmi.

Tack för en underbar dag tjejer <3


Äntligeen fredag!

Efter skolan så hade vi porträtt foto och sedan åkte jag till Mörbyskolan och väntade på att Moa skulle sluta. När vi gick på gatan i stan så var det en kille som tyckte att vi skulle vara med på någon modell tävling så vi tänker varför inte? Vi blev sminkade och sedan fottade. Sen så fick vi ett läppglans gratis! Jag tycker ni borde gå in och rösta fem stjärnor på mig: www.nojesguiden.se :D

Nu sitter jag här med underbara Cissi, Moa och Agnes och vi ska snart äta på sushibar på enebytorg, fasst jag inte tycker om sushi.

Ha det så bra! <3

11 September


Är nog en dag alla kommer minnas. Nu var det för några år sen som det var ett flygplan som åkte rätt in i World Trade Center, men jag minns det som igår när jag såg det på nyheterna. För en stund sen tände jag ett ljus för alla dom som dog i händelsen, för dom som kände någon och även andra som dött andra dagar. Jag tycker inte man ska överdriva den här dagen eftersom att man borde tänka speciellt på ALLA som dör varje minut istället. Varför ska dom betyda mer?

Span efter två Praoplatser!

Den här dagen var så sjukt slapp! Under bilden idag så fick vi den här gången rita av Ebba istället för Henke. Såhär blev min bild x)

Vad tycks? Blev inte så nöjd med den här bilden..

Det bästa med den här dagen var att jag slutade 11.20 idag! Så jag och Ebba åker en tripp in till stan för att leta Prao för vecka 42 och 43, Vi fick platser på flera roliga ställen men valde tillslut Mc Donalds och ett café på Sture Gallerian! Haha, Mc donalds fråga vi mest oseriöst på men när vi fick platsen så tänkte vi: Varför inte? xD

Härlig höst dag!


* Svart linne, H&M
* Grå tunika, Only
* Svarta strumpbyxor, H&M
* Skinn stövlar, Kommer inte ihåg
Väska, Friis & Company
Skinnjacka, Zara

Hemskickad..

Skoldagen var kul men jobbig eftersom att jag har hostat som fan hela dagen. Somsagt så har jag blivit barnvakt åt två jättegulliga tjejer nu och var där idag också. Vi sjöng lite Sing star, lagade mat, klädde ut oss och andra saker. Igår och idag har jag passat dom sammanlagt 5 tim och har redan fått 500 kronor :D När mamma kom hem åkte jag direkt till fotbollsträningen där jag inte blev kvar längre än en halvtimme. Anders skickade hem mig för att jag var för sjuk och hostade för mycket. Det känns som om jag aldrig kommer bli frisk!


Sara                                                                                  Lina

Onsdagens outfit!


* Svart linne
* Vit kort väst
* Blåa Jeans
* Vita högklackade
*Korshalsband (konfa present)


Kommer vi att dö imorn?

Jag har precis läst på både Expressen och Aftonbladet att dom håller på att jag något arbete om hur Big Bang gick till som dom har hållt på med i 14 år där vissa forskare säger att dom kommer misslyckas och att jorden kommer att gå under imorn, eftersom att det är då dom ska prova denna nya grej.


Vet inte om jag tror det eller ej men i så fall vill jag bara tacka min nära och kära för mina underbara 15 år!
Ni betyder mycket för mig även om jag känner er mycket eller lite!

Kärlek till alla från mig / Malin

Då var det bara fram med saxen igen!

Jag bestämde mig för bara en stund att jag skulle klippa rak lugg på mig. Jag har ju velat se så länge hur det skulle sett ut på mig, över ett år! Nu har jag gjort det och jag är faktist rätt nöjd, trodde att det skulel bli mycket värre!
Vad tycker ni?


Fint eller inte?

Skolfotto

Det kom en gubbe idag till skolan och hade föreläsning om Kina, det var rätt intressant och man lärde sig mycket men det blev rätt jobbigt att sitta och lyssna efter ett tag. Vi hade även Skolfotto med klassen idag, hoppas på att det blev bra! Direkt efter hade vi även Elevrådsfotto. Bara för att inte se likadan ut så satte jag upp håret och så log jag med tänderna istället då.

Efter skolan så tog jag moppen till Näsbypark för att hämta Lina och Sara som jag från och med idag ska vara barnvakt åt ca 2 gånger i veckan! Vi hade det riktigt kul och jag ser fram emot att göra många roliga saker med dom :)

Nu sitter jag och funderar på om jag ska klippa lugg eller kort snelugg? Eller ska jag ens klippa mig?


Mitt älskade arbetslag!


Imorse samlades hela vårat arbetslag 9D vid Mörbystation för att sedan ta oss till Åkersberga och där blev vi indelade i två grupper. Min grupp började med att gå i typ över en timme. När vi väl kom fram tog jag fram min supergoda pasta-sallad. Sen blev jag, Ullis, Rebecka och Ellen jättesugna på att gå på upptäcksfärd till ett urgulligt hus med en avskyvärd trädgård x) Vi ville prata men den som bodde där så vi knackade på den jättelilla dörren som var typ bara 130 cm hög. Ingen öppnar och vi börjar fantisera om att det är en liten gumma som bor där som har brunt-grått hår, har inga vänner och ett barnbarn som har en boomerang som vi några minuter senare tog :D Ellen och Ullis var riktigt kissnödiga så dom går in och kissar i dasset såklart!

Sedan var det dags för hemfärd och min grupp skulle då paddla kanot tillbaka. Jag paddlade med Ludvig! Vi startade bland dom sista och låg ändå tvåa riktigt länge och hade Victor och Julia framför oss men sedan när Victor skulle vinka till oss så ramlade dom i, HAHA! Vi hjälpte sjäklart dom så snälla som vi är men fort så var vi tillbaka i banan igen och vi kom först fram :D Jag vet att det inte var en tävling men ändå!


Dagens plums i vattnet:
* Mille
* Victor
* Julia
* Christian
* Douglas




Kan det blir mysigare?

Konstig fotbollsmatch måste jag säga! Vaknade redan klockan 8 imorse för att vi skulle samlas för match på Ip klockan 10. När jag väl står där fasst jag är sjuk så kanske vi bara var 7 spelare där vilket blev lite stressande för att man får inte spela om man inte är mer än 9 spelare på planen.. Så vi sätter oss i omklädningsrummet och funderar på att ställa in matchen och åka in till Donken istället. Men så kommer det tre spelare till och våra tränare säger att vi ändå inte ska spela eftersom att det bara var ca 20 min kvar tills den skulle börja men hela laget taggar till istället och så körde vi banankull och danskull som uppvärmning, sjukt oseriöst! Nöjda med matchen pågrund av detta så förlora vi med 2-1.

Bild på Emelie och mig från Åre förra vintern

Efter matchen åkte jag och Emelie A till Vivo och köpte en massa goda saker och sedan till rösjöhallen för att hyra film. Gissa vilken film det blev? BRATZ!? (riktigt, inte tecknad) Haha, vi hade lust att fortsätta att vara oseriösa! Så åkte vi hem till henne och duschade och satte på oss myskläder. Så satt vi där och kollade på Bratz, Gossip girl, One tree hill, Girl meets cowboy och Mamma söker fru! Snacka om degig dag men guuud vad vi har haft det mysigt gumman!

Kärlek till dig och den här skumma dagen <3

Fika med Anna S <3

Efter att jag hade städat igår så åkte jag in till stan för att träffa Anna S och hennes lillasyster som hon tog hand om och så tog vi en fika på Espressohouse på Stureplan. Ojj, vad kul det var att få träffa henne igen. Har inte sett henne sen konfan! Vi satt och pratade jättelänge och sen gick vi runt och kollade på kläder medans hennes syrra köpte lite saker :)

På kvällen åkte jag hem till Axel F som hade fest. Det var riktigt kul och mycket folk. Jag förstår inte varför han inte får alla våra cp grannar på sig, han bor juh bara 3 våningar ovanför mig, jag ska iallfall se till så att vi ska byta lägenhet :D

Nöjd med kvällen så åkte jag hem till min säng och somnade ganska snart.

Vad är det med mina grannar?

Igår när jag och Emme kom hem från middan till mig så bastade vi och hade ett hårdpass! Det kändes riktigt skönt att det verkade lite i magen x) Sen kom det hem en massa folk till mig och vi hade typ chill-krök kväll. Det slutade med att mina jävla grannar ringer till min pappa och säger att han ska polisanmäla vårfan familj och att han ska se till så att vi inte får bo kvar! Han e juh helt puckad! Men alla stannade kvar men tillslut så vare jag, Emme, Fred S, Jens W och Johan W kvar så vi gick ner och tog en french hotdog och en cola för 20 kr på statoil!

Jag och vaknar av att Emme hade pratat i telefon med pappas kompis och hon hade trott att det var jag som svarat så hon bara lådsades som om hon var jag. Nu håller jag på och kollar på OC som jag har fått lånat av Emme. Det går inte få nog av den underbara serien!


Special day :D

Idag i skolan så hade jag Elevråd. Det var faktist rätt kul och alla fick olika uppgifter att göra. Jag och Bickie är med i två kommitéer, den ena var 7,ornas insparkningsfest och den andra som även Ebba B och Paulina B är med i är balkommitén! Riktigt nöld med mina uppgifter! :D


Sen när skolan äntligen var slut så åkte jag och Emme in till stan och fikade.

Nu ska vi hem till henne och så ska vi äta middag lite senare med hennes familj!

Några bilder från Tekninken idag :

Oscar, Forsberg, Anton och Lollo :D <3


Jag fick jobbet! :D

Hade precis barnvaktsinterviuv hos en jättefin familj och jag ställde frågor till dom och dom till mig, Jag fick jobbet och det känns jättebra för föräldrarna verkar jättesnälla och dom två tjejerna verker urgulliga! Jag kommer jobba hos dom en gång i veckan och ibland på helger, det är perfekt!! :D

Imorn är det fredag och då ska jag vara med Emme, så får vi se vad vi hittar på <3
/Malin H

Slapp dag i skolan!

Skolan har inte vart så jobbig idag för vi har haft rätt slappa lektioner. På bilden så skulle Henke stå modell hela lektionen och vi andra i klassen skulle rita av honom. HAHA! Tyckte alla fick fram detaljerna på honom! Jag fick tillochmed med mig hans korshalsand och ipodhörlurarna ;D

Henke står och posar ;)                                Min lyckade bild på honom :D

Vad tycker ni?

Sista lektionen hade vi 3 timmar syslöjd, det var riktigt kul och jag blev färdig med min klänning som jag kommer visa sen. Efter det så åkte jag och Louise B och fikade.

Idol har blivit en tradition..

Tog mig iväg till skolan idag eftersom att jag kände genast på morgonen att jag blivit bättre. På Idrotten så hade vi boxning, det är faktist riktigt kul, det roliga var att efteråt så när man försökte hålla fingrarna stilla så gick inte det! När skolan äntligen var slut så träffade jag Emelie A på Enebytorg så köpte vi lite godsaker och åkte sedan hem till henne och myste.

Sen var det fram med den "barnsliga-malin-rollen" (kanske inte märks så mycket nrä den kommer fram), så var det dags för knatteträning. Åhh, vad dom är söta alla killarna! Måste ta kort på dom nästa onsdag!
Emelie A                                                                     Marie S


Hade själv fotbollsträning idag men pågrund av att jag är sjuk så skippade jag den, istället så slappade jag framför tv.n och kollade på Idol som man nästan måste titta på! Jag brukar kolla på auditionen men skippa när det blir för seriöst.

Nu ska jag dricka min nya drog, Te!

Är frisör min ljusa framtid?



I början av förra veckan så klippte jag topparna på mig själv, det blev jämt och bra. I förrigår så fick jag även klippa min mammas hår lite som jag själv ville. Jag klippte då upp det rätt mycket men lät henne fortfarande ha långt hår. Jag blev väldigt nöjd och det blev hon också. Det blev liksom mer frisyr av hennes hår!

Nu när jag har börjat nian så har jag börjat fundera lite på vad jag egentligen vill bli när jag blir större.. Det finns så mycket roligt men oftast är det dom roligaste jobben som är svåra att lyckas med eftersom att det är så många som har samma dröm.


Måndagens outfit!



* Vitbas tröja
* Mörkgrå väst
* Svarta jeans
* Vita högklackade

För att jag skulle se lite mer seriös ut så använde jag mig av: (skoj)
* Sulles glasögon
* Ebbas Röda perm
* Oscar Ve´s Väska

RSS 2.0