Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

Riktigt jobbigt att jobba på donken idag, fick bara 3 timmars sömn inatt igen. Blir ju inte bättre av att det var mycket att göra heller. Fick en massa dricks så det var kul ändå! Nu sitter jag och väntar på André. Har saknat honom så himla mycket! Men nu är det bara några minuter kvar. Sedan ska vi in och träffa några vid Odenplan, där vi ska natt-fika.


(Inlägget skrivet igår)

Igårkväll så var vi några stycken hemma hos nina och kollade på film. Det blev excorcisten 3. Läskigt! Sedan så åkte jag och Bickie till  Westlundarna, där det var folk. Det var riktigt kul och det blev aldrig någon hemgång för någons del. Festen höll igång till halv 5 på morgonen. Idag så åkte jag och Bickie till mig där vi mös med chips och dipp och kollade på två riktigt bra filmer. Deg hela dagen.. Nu ska jag och Bickie äta lite middag sedan ska nog hem till henne :)


Bilden är tagen på mig och Bickie i somras.



Bra tips till ditt hår!






"Måelen goes brunette"

Shiat, Nu är jag brunette! Igår natt fick jag värsta kicken att förändra mitt hår lite. Då hade jag tänkt ha ljusbrunt med lite ljusare singor i. Under dagen har jag tänkt jättemycket över det här men helt plötsligt står Bickie där och färgar mitt hår. Det blev lite mörkare än jag trodde det skule bli men det blev jämnt och fint! Tack Bickie :)

Känns jätteovant men blir nog van snart. (inte bra kamera)

VAD TYCKER NI, PASSAR JAG I DET ELLER INTE?

Semla-dagen!

Idag har jag tagit det lugnt och pluggat lite, har en massa prov efter lovet. Sitter och snackar med Edu (min spanjor) just nu och guuud vad jag saknar honom. Men det är inte långt kvar tills dom kommer hit till Sverige! Nu ska jag snart möta upp några tjejer och sen ska vi begé oss till en lokalfest.

Jag och Nina, från Spanien



Galenheter och allt man kan tänka sig!

Igår så var vi lite folk hemma hos mig. Det var riktigt, riktigt trevligt! Men det är ju inte så konstigt när det bara var riktigt, riktigt trevliga människor också! Sedan åkte vi några hem till Fred S där det var en massa grabbar. Inte alls misslyckat där heller! Klockan tre var jag, Hanna och Bickie i min säng och trötta som vi var så sov vi såklart inte men tillslut somna vi, och tog oss en regäl sovmorgon.


1 månad idag med pojkvännen <3



(Fick inte in dethär inlägget igår)

Dagens fråga?


I fredags efter skolan så tvingade jag och Nina, Mille att vi skulle få sminka honom lite tjejigt. Själv tycker jag att han är riktigt snygg som tjej och att hans ska hålla sig kvar till denna look. Vad tycker ni?

"Systrar i jeans 2"

Igår efter skolan så var jag med Nina, mille och Christian hemma hos viktor. Sedan åkte jag hem då även André kom lite senare och vi hade det jättemysigt och kollade på film. Imorse var det upp tidigt ur sängen för att åka till jobbet. Det var ett tag sen eftersom att vi har vart borta så mycket den senaste tiden. Riktigt kul att komma tillbaka :)

Nu sitter jag hemma hos Zahra där även Bickie är med! Vi har precis kollat på "Systrar i jeans 2", riktigt bra film med både snygga och fula hunkar! Zahra har kåtat upp sig på sin älskade Iranie-skådis (observera: en tjej)  xD

Är det bara jag som tycker att denna grabben är en riktig pudding?!

The brain is running

Dagen har vart helt okej, rätt så slappt! Har pluggat till Grammar-provet som vi har imorn hela dagen och ska fortsätta om några få minuter, ska först bara ta mig en bit av mammas underbara citron-cheese-cake! Imorgon är det fredag och jag och älsklingen ska fira våran 1 månad lite tidigare eftersom att han åker iväg på lördag.

Såhär såg jag ut idag















"Spain, where everything is perfect"


Igår kom vi hem från det underbara utbytet till Spanien. Nånting vi aldrig kommer få uppleva igen på samma sett!  När vi svenskar satt på flygplanet påväg till Spanien så satt nog ingen av oss 55 elever utan att vara nervösa. Edu och hans familj jag bodde hos var jättesöta allihopa. Maten mamman lagade var suverän, vädret var soligt och skönt. Bussresorna, stranden, puben, kvällarna,kortspelen,sångerna,glädjen,promenaderna och alla underbara människor kommer jag sakna så otroligt mycket!

Varför var vi tvugna att vakna från den här underbara drömmen?


Vi tar vara på tiden här borta

Min fodelsedag var underbar, Varmt vader och det var underbart! Fick ett jattefint armband av André! Det var sa varmt sa att vi badade med klader pa! Hur varmt och skont som helst!

Igar var nog den sista dagen vi verkligen kunde ta vara pa sista tiden. Forst fick jag en underbart god frukost och sen gick vi och traffade nagra for att kolla pa en fotbollsmatch sedan var det ivag till STRANDEN dar vi njot av glassen och det varma vadret. Fick i oss lite mat i magen och sen spelade min fotbollsmatch och jag, rebecka och Joan, saga och laura hejade! Nar vi kom hem sa hade foraldrarna gjort det jatte fint med middag, ljus, blommor och allt. Och sa fragde dom om vi var nojda och bejarde nagot mer och sa gick dom och sa, vi ska nog lamna er i fred :D HAHA!  Sedan var vi en massa hos Louis dar vi at pizza och sjong. Han hade det sa mysigt i sin tradgard med hangmattor och allt. Sedan gick vi alla till stranden och myste och sedan var det fiesta!! :D


Ahhh, jag vill inte lamna det har paradiset! :(

"Sista dagen som 15 aring"

Idag har vi Svenskar fatt vara for oss sjalva lite. Vi akte in till Alicante och sa gick vi upp till nan fin borg eller nagot dar det var jattefin utsikt over hela Alicante! Sen vare Museum som gallde! JIPPIE! Haha, arligt talat sa vet jag inte ens vad museumet handlade om, neandertalare? Det var riktigt trakigt. Alla ville bara ut i det varma vadret! 23 grader!

Imorn fyller jag 16 ar, helst sjukt vad tiden gar fort! Nu kanske jag later som en gammal tant/gubbe som tanker tillbaka i tiden och hur underbart det var som ungdom, men jag vill fan inte bli aldre nu!



Schteeek och sol

Idag var det hela 23 grader har i Spanien! Det forklara nog hur vi har det har borta! Idag var vi svenskar plus spanjorerna i Valencia och kollade runt: Jag och ebba hade pa vara coola brillor, som nog dom flesta i hela Spanien har anvant nu! Efterat sa akte vi alla och spelade fotboll pa stranden! DET AR SOM EN DROM!

Igar kvall satt jag sakert i fyra och en halvtimme och skrattade hur mycket som helst. Eduardo visade ett kort-trick som var helt sjukt som jag och Pappan var helt galna i att fa reda pa hur Edu gjorde. Tillslut beratta han hur han gjorde!

ALLA NI HEMMA I SVERIGE, TROLL-MALIN AR PA GANG! :D

ADIOOOOS! <3


¿Como estas?!!!

Gar inte att forklara hur det ar har borta! Det ar helt underbart men man ar fortfarande chockad! Flyget gick bra och alla var jattenervosa! Mitt mote med Eduardo(min spanjor) och hans familj gick bra och dom ar jattegulliga allihopa! Forsta kvallen var vi pa nagonn pub och morgonen efter gick vi alla svenskar och spanjorer pa rund vandring. Sen akte jag med Edu och hans fotbolls lag med en serios buss och sa spela dom match och dom vann! Sen spelade vi allihopa bowling pa kvallen. Sen blev det middag pa ett lodarstalle och sedan gick vi pa nan fest som var lite halvskum x) Nar jag och Edu kom hem pa kvallen sa var vi inte sa trotta sa jag larde honom att spela "dam"

Nu sitter jag har med mille och vara spanjorer och vi ska snart ata lunch sen blir det pokerkvall :D

Hasta luego! :D <3

Adios amigos!


Imorgon befinner jag mig i SPANIEN!






















IMORGON ÅKER VI TILL SPANIEN!! Kan inte fatta! Det var inte längesen vi satt och sa att det var jättelångt kvar, men nu är det faktist IMORN!

Imorse hade vi Svenska Nationella och sen hade vi håltimme en massa timmar och sedan lagade vi lasagne och äppelpaj på hemkunskapen. Efter den "jobbiga" dagen åkte jag och Ebba in till stan och köpte det sista inför resan. Och vi köpte även presenter till familjen. Sedan gick vi till en sudio, där vi blev brun-sprejade. Kostade 300 kr. Än så länge vet jag inte riktigt om det var värt det men imorn får jag se det riktiga resultatet.

På bilden:
*Pumps
*Rosa-brillor (mer rosa i verkligheten)
*Röd-vit randig klänning
*Brun axel-väska

         

Always friends, right?


Hittade nyss en massa gamla bilder på mig och nina från 6-7. Under den perioden var vi riktigt, riktigt nära vänner. Vi gjorde ALLT tillsammans. Saknar det <3

-Saknar Turkiet


Nationella proven är igång

Hade lite sovmorgon idag pågrund av vårat första nationella prov i svenska. Det gick väl bra men kände egentligen att jag skulle behöva några minuter extra. Efter hade vi 2,5 timmes rasst så vi hade en riktigt skön dag. Efter skolan åkte jag hem till älsklingen och var med honom en kortis och sen åkte jag hem och jag har pluggat lite spanska ord.

Åreeeeeeee


Inlägg från igår:

Igår natt kom jag hem från älskade Åre-landet! Oj, vilken rolig resa! Jag tror vi var 120 st som åkte upp till Åre men vi COOLA nior fick åka i en egen dubbel-däckare. Bara resan upp var guld värd! Skidåkningen var helt perfekt, där nere -2 grader och på toppen 8 grader. Kan det bli bättre? På kvällarna var alla i varndras stugor och vi dansade, myste, rökte vattenpipa, bastade, spelade kort och sist men inte minst ÅÅÅT! Nina fyllde år när vi var där uppe också och då fixade vi en överraskningsfest för henne med tårta och dunkande musik. Kan tyvärr inte skriva så mycket mer för det var så hiiimla mycket som hände.


I skolan var det inte alls så mycket folk idag eftersom att dom flesta var sjuka eller skolkade. Fick träffa min älskade André idag också, guuud vad jag har saknat honom mycket! <3

RSS 2.0