Åre, så himla mysigt!

ÅRE:
Vi åkte den 23/1 och kom hem den 27/1 klockan 12.Det var verkligen jättekul i Åre. Jag bodde i en 6-stuga med Zahra, Ebba, Nina, Hanna & Lollo i Tegefjäll. Under dom här dagarna har jag högst sovit i 5 tim sammarlagt. Egentligen borde jag ha varit tröttare än jag var. Vi åkte mest skidor på åreskutan men sista dagen åkte vi lite i Tegefjäll som blev väldigt misslyckat. Vi var i en offpissed backe i 2 tim och 20 min! Vi är inte så dåliga på att åka skidor villket man kan tro men den backen va fan, åhh, shiat! Det går inte beskriva! SNÖ,SNÖ,SNÖ! När vi kom ner såg vi också att det var lavinfara 4 av 5. Haha, klantigt!Vi hade det verkligen jättemysigt där uppe, men jag orkar inte berätta allt som hände, för det hände ganska mycket ;)

           
Idag har jag varit hemma från skolan för att jag är sjuk. jag hatar att vara sjuk! Ush, jag lär inte komma till skolan imorn heller!
Fick precis ett jättegulligt sms från Nicke. Han är världens bästa pojkvän! Jag älskar verkligen honom<3
Ska ta och äta nånting nu!  : )    
 
      

Åreee imorn!

Nu har jag precis packat klart allt till Åre. Vi som åker dit kommer ha 2 1/2 lektion och sen sitter vi på bussen kl. 14.00 sen är vi påväg till Åre! Fan va kul det kommer bli. Har inte åkt skidor på ett år så det kommer bli svårt den första timman, sen gåre lite bättre. Jag och Zahra har bestämt att vi ska stötta varandra under den första timmen, det lär behövas x)

Vi kommer inte hem förän på söndah, sent på kvällen. Så jag kommer itne skriva tills dess.

sholahopp! :D

Min helg

Den här helgen har varit stressig men väldigt rolig!

Efter skolan i fredags åkte jag o Ebba till stan till Marikas för en interviuv, som istället blev att hälsa och så sa hon att vi skulle komma tillbaka vecka 7 istället så skulle hon visa runt och berätta mer detaljerat vad vi skulle få göra där. Men det såg jättefint ut och det låter som ett riktigt skoj prao.

Sen skyndade jag mig hem för att hämta sovgrejer och så fick jag stjuss hem till Nicke, Vi pratade en massa och myste och så spelade/sjöng han gitarr för mig, så jävla fint! Sen kom vi till diskussionen då han ville att jag skulle spela och sjunga för honom, men vi (rättare sagt jag) bestämde att jag skulle sjunga för honom när han fyllde år istället, 27/ 8, haha, rätt långt kvar. Så Nicke blev besviken x)

Lite senare kom Bickie och Danne, vi hade det verkligen jätteroligt! Vi spelade bla. Poker och tecknet.

På lördag tidig morgon vaknar alla fyra och vi ska upp för att titta på när Nicke spelar innebandy match. Även fasst han spelade väldigt bra så va det andra som itne gjorde det, och dom förlorade med 3-1 x)

Bickie och jag kommer hem till henne för att fixa ett kalas för hennes lillasyster Carro, temat för kalaset var "High school musical", Det blev lyckat och alla barnen såg nöjda och glada ut.

På lördag kväll var det dags för tjejmiddag hos Lollo med: Ebba, Emme, Bickie, Nina, Zahra, Hanna och jag.
Det blev många skratt och det var jätte mysigt!

Söndagens morgon började med att gå i Kyrkan, Temat var : Vad offrar du ditt liv för?
Jag träffade Moa en stund och vi fikade i Täby C på Expresso House, Beställde en jätte god dricka som var deras egna. MUMS! :D

Hoppas ni också haft en trevlig helg!

En härlig dag

Nu kom jag nyss hem från mötet i skolan om Åre. Det är så att vi kommer åka till åre med skolan, så himla kul!
Nu är allt betalat och klart så åker vi nu nästa onsdag! Kommer berätta mer efteråt om hur det var.
Idag vaknade jag av att min lillebror Viggo sitter i min säng och klämmer på mig. Redan då visste jag att det skulle bli en speciell dag.
I skolan hade vi ett spanska förhör som jag inte hade pluggat på så mycket, men jag och Rebecka har våra knep : )

Efter skolan så följde jag med min pojkvän på tacobar! Älskar att sitta och kolla på honom när han äter :D

Innan jag åkte till mötet så fick jag ett samtal av Ebba att vi har fått prao plats på Marikas, för er som inte vet så är det en dans och mode skola och så får vi se om vi praoar där i 2 veckor eller om vi tar marikas i en vecka och nåt annat nästa veckan. Det här är inte förän vecka 19 & 20 men det blir skönt och komma bort från skolan ett tag : )

Ha en trevlig kväll! <3


Dåligt av mig

Heej alla glada!
Jag har verkligen varit jättedålig på att skriva den senaste tiden! Ska jag vara ärlig har det varit rätt skönt att slippa blogga, men man blir så glad av att sitta och läsa alla andras bloggar och så får man värsta kicken av att skriva igen.
Jag ska iallafall försöka lova nu att jag bloggar lite ibland igen.
Under tiden jag inte har bloggat så har fritiden mest gått åt att vara me kompisar men i år
har jag bestämt mig för att bli mycke bättre i skolan, men det e klart jag inte ska sluta vara med dom för det skulle jag verkligen inte kunna klara av!

Nu ska jag ta och gå till tv.n o försöka hitta nåt bra program

RSS 2.0