Grattis min underbara vän <3

Igår fyllde Bickie 15 år! Det firades med en helt underbar tjejmiddag hemma hos henne. På dagen så träffades jag och Emme i Mörby C För att storhandla på Hemköp/Ica, Temat för middagen var "Exotiskt", villket passar grymt bra in på Bickie. Så Pengarna gick åt på Frukt, Grönsaker och andra godsaker :D

Till middagen åt vi Kycklingspett, potatisklyftor och tsatziki. MUMS!

( Bara några med på bilden )


Eftersom att vi inte kunde vara hemma hos henne hela kvällen så var på på ett berg och myste med en massa människor. När vi var trötta så tog jag och Bickie en taxi hem till mig och somnade ganska fort där.


GRATTIS MIN ÄLSKADE BAU! <3

Äntligen är jackan min!

När jag vaknade imorse hade jag fortfarnde ont i huvet men fick även så sjukt ont i halsen och så fick jag feber också, kan det bli värre!? Kul att vara hemma från skolan första veckan.. Men efter ett par timmar med deg i sängen och soffan så åkte jag och mamma in med bilen till stan och köpte äntligen min skinnjacka! Åhh, vad jag har längtat efter den.

Skinnjackan är köpt på Zara och kostade 1399 kr, Visst är den snygg?


Te, Te, Te och ännu mer Te!

När jag vaknade upp idag så hade jag så sjukt ont i halsen också! Det får tydligen inte vara nog med mitt huvud! Skolan, var kul men ändå tråkig eftersom att det kändes som om vi hade typ 30 lektioner! Jag skyndade mig iväg till Ip för att där träna små knattarna i fotboll som vanligt, sedan åkte jag och träffade Axel F och efter min goda middag så åkte vi upp till Ip och kollade på matchen.Konstigt nog var det rätt många som kollade när vi hade match idag. Kändes lite segt att inte vara med och spela men jag hade det riktigt kul på kanten också. Jag har till och med blivit erbjuden av Wille B att spela i Norges landslag, respekt! :D

Nu ska jag ta och lägga mig i min säng och fortsätta läsa i min bok, fasst först ska jag dricka te igen!

Idag 27/8 så fyller Nicke år, GRATTIS TILL DIG :D <3

Godnatt <3

Nu börjar allvaret..

Igår kväll var jag och Emme servitörer på min mammas tjejmiddag som hon hade för att hon fyllde år igår. Efter att vi hade proppat i oss dom goda efterätterna så tog vi bussen och träffade Axel så gick vi hem till mig och mer än så kan jag inte berätta.. xD

Vi stylade min lillebror!                                  En av tårtorna mamma bakade


Emme sov hos mig eller jaa, låg i en säng med mig eftersom att vi inte kunde somna.. När vi vaknade upp så fick vi båda ångest, men traskade iväg oss till skolan iallafall! Efter skolan så åkte jag och en massa tjejer in till stan och fikade på Mc donalds, eftersom att alla är fattiga just nu xD Jag och Rebecka A hittade jättefina provrum också på nåt cp ställe som vi stog och beundrade jättelänge!


Vi hittade bickies snyggaste outfit ever!

När vi kom till mörby så står min moppe där som den gjort i typ 6 dagar nu för att jag inte har fått igång den men Zahra och Bickie ville absolut föröka och efter en stund så fick vi faktist igång den :D Så jag tog moppen hem och så kom Oscar W dit så kollade vi på "livakterna".

Har verkligen jätteont i huvet som jag haft i två dagar nu men ska försöka åka på träningen nu iallafall.

/ Malin H
<3

Lyckad kväll

Igår mötte vi Bollmora och vi vann matchen med 1-0, efter matchen var jag helt slut! Måste börja träna upp konditionen. På kvällen så hade Axel L Herrmiddag men sen lite senare så hade han fest. Det var riktigt kul och det blev över 100 pers där. På kvällen sov jag över hos Nina med Bickie.

Just nu har jag så sjukt ont i huvet och det blir inte bättre när jag tänker på att skolan börjar imorn.. <3

Filmkväll

Igår hände ingenting som vanligt så vi åkte hem till familjen Krus och så var vi några där och hade typ filmkväll, jättemysigt! Måste bara säga tack till Axel Vk för att han är så duktig på att para ihop folk x) När vi kollade på andra filmen så somnade nästan alla men sedan gick vi upp till Ebbas härliga säng och sov vidare där..
Nu ska jag ombytt och klar åka iväg till fotbollsträningen, det var ett tag sen eftersom att jag åkte på konfan. I helgen har vi två matcher och den ena är mot Bollmora som vi tycker är riktigt kul att möta eftersom att vi alltid vinner :D

Några foton på mig och Bickie innan vi åkte hem till Krus:




/ Malin <3

Balkong över Statoil

Igår kväll var jag hemma hos Axel F och så kollade vi på mean girls och han trodde att dte var värsta tjejfilmen men det vare inte x) Han berättade även sina inre känslor om saker och ting!  Efter filmen ställde vi oss på balkongen som har utsikt över statoil och när vi hade stått där i typ 45 min så kom det 3 st killar till statoil och så märker vi helt plötligt hur dom börjar ta stora backar med Cola, sammanlagt tog dom kanske 8 st backar och vad vi garvade! Dom såg så jävla sjuka ut när dom sprang fram och tillbaka och tog back efter back.

Kvart över tre så vare dags och kila ner till mitt hem, där jag somnade med TV.n på...

Nu ska jag träffa Nina i Mörby C så ska vi åka in till Gamla stan och fika så ska vi plugga lite spanska eftersom att vi kom på för några dagar sen att vi åker till Spanien nu i Sepetember och vi har verkligen glömt bort all Spanska.


Shopping och onda ben!

Idag åkte jag och Hanna in till stan och växlade våra utländska pengar och shoppade lite och tog en fika på Moda café. Jag har fortfarnde ont i mina fötter! Nu ska jag ta hissen upp till Axel F så ska vi kolla på "Mean Girls". Den filmen är alltid lika kul att se på xD

Ha en fin kväll! / Malin H

Skratt med arga grannar..

Igår kom Hanna, Bickie och Ebba hem till mig först och istället för att gå ut och picknicka så tog vi våran matsäck till min ballkong och myste istället. Sen gick Ebba, och Moa kom istället. Vi hadde det lite kul och hällde ut vatten kastade sallad och annat skoj men som inte blev så skoj när det kom en massa grannar och ringde på dörren och hella fadderullan. Det blev juh inte bättre direkt när vi bestämde oss för att äta middag på balkongen också! xD



Sedan tog vi hissen upp till Axel F där vi inte var så länge. Sedan åkte vi bussen till Djursholm och det blev itne så lyckad kväll där, men sen åkte jag, Bickie och Hanna hem till Hanna så sov vi där och vi kollade på vänner och jag blev sminkad av två fantastiska sminköser måste jag säga xD

Resultatet:

Äntligen lite solsken

Idag vaknade jag vid 10-tiden, då jag såg att det var sol ute så skyndade jag i mig frukost och gick genast ut och solade men efter ett tag tröttnade jag eftersom att jag kom på att jag ändå aldrig skulle bli brun så jag tog en tripp ner till mörbybadet och solade solarium istället. Nu ser jag att jag blivit rätt brun faktist. Snart kommer bickie så ska vi laga pannkakor och så kommer Ebba, Hanna och kanske Moa så ska vi picknicka i närheten av mig :)

Ni andra borde också gå ut och njuta av solen idag!

/Malin <3

Fika med brudarna

Jag, Hanna, Lollo, Bickie, Emme och Ebba åkte in till stan vid 3 tiden och fikade på Wayne´s. Så sjukt kul att alla börjar komma hem igen men ändå sorgligt för att det är ett tecken på att skolan börjar snart igen. Kom precis hem nu och ska bara packa det sista så ska jag över till pappa.


Prat och Filtar <3

Igår brummade jag iväg med moppen hem till Zahra! Har itne träffat henne på två månader, så det var kul o träffa henne igen. När jag kom dit så hade hon gjort jättefint med filtar o allt ute i hennes trädgård där vi satt och pratade och mumsade i oss allt gott. Sedan kom Bickie och Fille dit också så gick vi in och kollade på en film bickie hade tagit med som hette sweeney todd. Dom sjöng hela tiden i den filmen och den var jättetråkig med vissa undantag såklart! x)



När filmen var slut så åkte jag o bickie hem till mig och så somna vi till One tree hill. <3


Så länge sen..

Kom precis hem från Linda B, Vi träffades på bussen för några dar sen och så bestämde vi att vi skulle hitta på något idah på Torsdag. Vi åkte in till stan och solade solarium och Linda hade bikini på sig så på ryggen fick hon värsta märkena efter att knuten hade legat helt cp! Efter tog vi en promenad och tog oss nån cafe grej och sedan bussen hem till henne och kollade på Hotchics som gick på Tv.

Det var verkligen jättekul att träffa henne igen eftersom att det var så länge sen <3


Sminksugen?

Hittade nyss den här hemsidan och blev genast medlem, för vem vill inte ha gratis smink liksom? Tryck på länken nedanför om du också vill bli medlem samtidigt som du stödjer mig också :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=86974



Mormor packar väskan och åker iväg igen..

Idah så åkte jag, mamma, viggo och mormor till t-centralen för att mormor skulle åka hem till Norge igen. Varje gång när vi ska ta farväl så säger hon hoppas vi ses igen Malin, jag kanske är död innan vi ses nästa gång. Mår alltid lika dåligt efter att hon sagt det medans hon bara står och skrattar. Sen åkte jag och träffade Nicke för att prata igenom saker och ting. Efter det åkte jag hem till Bickie och målade hennes bord och stol, Hon håller på att inreda sitt rum till ett budha-rum! Det kommer bli så grymt snyggt!

Nu ska Stringlund (viktor) hämta mig med moppen så ska vi handla saker till myskvällen med Viktor, Nina, Nicke hemma hos Bickie. Det kommer nog bli jättemysigt!

Ska gå nu men hare så bra, puss! / Malin <3


In till staden..

Sen jag kom hem från konfan har jag bara vart ute och träffat kompisar, det har vart kul att träffa alla jag har saknat dom så grymt mycket men samtidigt känns det så tomt att vakna upp i sin egna säng! Nu ska jag in till staden och träffa bickie och Frida så ska vi shoppa lite kläder och så ska jag köpa en present åt min brorsa som fyllde år igår :)

/ Malin H

Konfa Lundsberg 2008 <3

Under 3 veckor så har jag befunnit mig på Lundsberg som ligger i närheten av Kristinehamn. Jag åkte dit med bickie, några visste jag vilka de var men ressten var helt okända. Nu är alla dom som var där såna jag aldrig kommer glömma! Jag bodde i rummet som hette Sten, Sax, Påse med Louisa, Frida och Sophie! Våran ledare var Joushi! En ledare som vi bara ville döda i början för att vi tyckte han var så seriös och tråkig som några dagar senare blev en riktigt skön kille som vi delade många skämt med på kvällarna! Eftersom att vi hade sport som inritning på lägret så sporta vi varje dag och blev indelade i grupper. Vi spelade b.l.a : Fotboll, Tennis, Pingis, Skytte, Golf, Dans, Basket och mycket annat. Varje kväll hade vi andakt då alla tog sin kudde och la sig på en filt på altaret i kyrkan. Pallar inte att sitta och skriva om hur underbara dom här 3 veckorna har varit för det är ändå ingen som kommer förstå hur kul vi har haft det där!

Ni tror säkert att jag har gått och blivit hyper religös men jag vet fortfarande inte om jag tror på Gud riktigt. Men jag har lärt mig så sjukt mycket ändå jag har till och med lärt mig att dricka vatten, haha x)

Jag vill tacka er alla för ett så underbart konfaläger och jag kommer aldrig glömma er!



Alex, Anna, Axel, Bickie, Calle, Edvin, Elin, Elsa, Fredrik, Frida, Gustav, Hampus, Hanna, Henke, Hugo, Johan, Johanna, Louisa, Love, Madde, Maria, Max, Millie, Noemi, Olivia, Sara, Sebbe, Sofia, Sophie, Theo, Willhelm, William

Lundsberg, Konfa 08, Ett minne för livet <3

/ Malin, även kallad för Maggan x)


RSS 2.0