Dagen vi alla väntat på - ÅRE!!!

Dagen var lugn, men efter skolan blev det hets, hets, hets! Mycket att göra inför Åre. Ska även hålla mitt engelskaföredrag imorn om filmen "Thebodyguard", suck! Men vafan, sen är det ju ÅREEEEEEE! Som jag har längtat efter det här! André gick hem från skolan idag för att han kände sig dålig. Jag hoppas verkligen att han kommer åka med imorn iallfall! Jag vill verkligen det!!! Ellen och Ullis också! Neej, ni måste bara bli friska, snälla?

Hur som helst så har jag knappt börjat med packningen än, men ska börja påriktigt efter att jag har duschat.



Jag och Paulina från förra året i Åre!


Jakt efter mössor

Skolan var slapp och skön! Idag började vi med kemi med Birgitta. Äntligen slipper man cp-roffe även ifall det kunde vara rätt så kul ibland. Efter skolan så gick jag och Nicke till Åhlens på span efter mössor. Eftersom att jag hade uppsatt hår så lät jag nicke få vara min provdocka. Haha, tror han tyckte det var ganska kul ändå. Fick även på honom två ganska så femenina tröjor också!


Egentligen fick jag inte lägga upp dessa bilderna, han försökte tillomed att muta min pappa. Men jag tycker jag valde ut dom finaste iaf xD

A piece of me


Vaknade mitt i sommaren

Imorse när jag vaknade så stog fönstret på glänt och man hörde barn som lekte ute, plask av vatten och fåglar som kvittrade. Jag reste mig upp i sängen och då insåg jag att det var inte möjligt att det var sommar NU. Men vilken underbar känsla jag fick uppleva i bara några minuter.


Fyndigt värre

Var på jobbet idag som vanligt. Det kom kontrollanter idag, och både jag och Ebba fick jättebra kritik! Efter gjorde jag två riktiga fynd. köpte två tjocktröjor för bara 200 kr, lagom bra till Åre!! Nu sitter jag hemma hos Bickie och vi har precis ätit jättegod middag. Snart kommer André och Abz Doggy Dawg hit, ha de gött lingonsnopp.


 

"Sanningen bakom MIKE"

Just nu sitter Jag, Lovisa, Bickie och Hanna och gör en grupp på facebook. Gruppen heter "Sanningen bakom MIKE". Haha! Bli medlemmar om ni vill följa hans privata liv.


"Man får aldrig nog av blommor"


Idag hade jag på mig en vanlig stor tröja så jag passade på att piffa till mig lite i håret istället. Lockade det och sedan tog jag en klämma med en svart blomma på och satte luggen ut sidan.

I´m walking on sunshine

Slutade riktigt tidigt idag men har fått reda på att vi tydligen skulle haft lektion iaf men det var våran lärare som hade gjort fel så då gjorde det inget. Jag och Mamma åkte till Arninge och Täby centrum och köpte lite saker till både mig och henne.



Inköpt:

* Kjol
* Linne
* Örhängen
* BH+ Trosor
* Rakgelé
* 3 par skor
* Underställ, till Åre-resan






                                André har nog rätt i att jag är galen i skor trots allt :D

Datasalen

Nu sitter våran klass och har bild i datasalen. För ett tag sen så skrev vi en novell på svenskan om ett val. Jag skrev om mitt val att inte dricka alkohol och hur det gick till.´Nu ska vi göra ett bildspel på photoshop av sin egen novell. Idag har vi bara slappa lektioner och jag slutar redan klockan halv 12! Då åker jag och mamma in till staden och jag ska köpa lite saker inför ÅRE RESAN! :D


Hittade nyss den här sköna bilden!

"Akta min cashmyyyr"!

Jag och Bickie har vart aktiva som bara den efter skolan idag. Haha, somsagt så har jag lite problem med att plugga och få in saker i huvudet. Bickie provar metoden "tecken/ljudspråk" . Varning för mig på provet på fredag då jag kommer sitta och flaxa med benen och jag vet inte vad?! Carro, Bickies lillasyster hade sin kompis Calle där. Jäävlar vilken skön 10-åring!  Vid förklaring för hur jag känner för denna grabb, TRYCK HÄR :D

This is how I look today.



Aj, aj Kapten! :D

Ingen stek för oss inte!



Eftersom att jag och bickie är neger-beroende och tyckte att vi var smarta som kunde vakna tidigare imorse och sola solarium i mörbybadet. Själklart hade vi kollat fel på öppetiderna och det öppnar klockan åtta alla dagar.. förutom måndagar. Så vi stog där med min termos med varmchoklad men deppade inte för det. Skoldagen var riktigt kul och efter skolan så åkte jag och Bickie hem till henne och sminkade oss lite COOLT och tog några COOLA bilder x)

Bilden ovan är tagen idag med min mobil men dock ser man inte den COOLA sminkningen på denna bild.

BLACK AND WHITE


Svett baby, SVETT!

Jag och Bickie har precis haft en hårdträningen här hemma hos mig, och ska nu snart duscha. Efter att vi blivit fräsha så ska vi åta en god middag! Sedan kommer André hit! Ha en bra kväll allihopa!


Traditionella fredagar!

Vilken rörig dag, men det ingår väl i ungdomslivet! Efter skolan har jag, andré och Bickie bara varit hos henne och bakat "Bickies-specialare",kladdkakan. Och sen fortsatte vi kolla på den dåliga filmen. Vet inte ens vad  filmen heter!!  Men det är lika underhållande varje gång jag är med dessa två människor. Ända sen andré stack iväg på tennisen har vi bara kollat på en massa gamla bilder och filmer vi gjorde. Åhh, gud vad man saknar gamla tider!


A higher love

Har precis tränat lite. Det blev träningscykel och en sån där blå mag-grej som man kan köpa på tv-shop ni vet! Det blir ingen träning utan musik så jag lyssnade på "DJ-Jurgen- A higher love " om och om igen. En låt som är mycket älskad av både Bickie och mig.



Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det säng tidigt för mig ikväll.

Jag är kär!!!


Hittade precis denna fina klänning, det jobbiga är att jag tycker om alla dom här tre färgerna! Vilket problem jag har.

Vilken tycker ni?

Jag är stressad..

Jag har kanske inte fått den bästa starten på det här nya året. Nya saker sker och vissa possetiva och neggativa. Skolan har satt igång igen och redan prov. Jag är så sjukt stressad! Jag kan inte alls koncentrera mig när jag ska plugga, jag vill bara röra på mig och då blir jag sur för jag har verkligen ett mål med skolan och det är att höja mina poäng som bara den! Det är bland annat därför jag inte bloggat så mycket den senaste tiden. Ska ta tag i mig själv igen, kan ju inte fortsätta såhär..


Bickie, du är en underbar flicka som betyder så mycket för mig, glöm inte bort det!



 


x2



Outfits för några dagar sedan..

Gunnars namnsdag! <3

Idag har min älskade Bickie namnsdag. Då tänker ni säkert "What a fuck!". Men för några år sen så började jag och Bickie skämta om att hon hetter Gunnar och jag själv, Greger. Vi var riktigt seriösa med detta och gjorde till och med en hemsida och allting. Idag är det Gunnars dag och därför småfirar vi det lite grann. I morse tog jag och Bickie en frukost på espresso house och efter skolan så åkte jag , andré och bickie hem til henne och kollade på film.
 
Jag vet att ni inte trodde att det var såhär Gunnar såg ut men tyvärr gör hon det! <3


Snart så kommer André och Andreas hit  och med dom så ska vi tillbringa resten av kvällen.

Dagens



* Kofta - Gina Tricot
* Linne - H&M
* Jeans - Turkiet
* Skor - Zara

+ Hög toffs

Gotlands reunion!

Har spenderat dagen på ett fik på bibloteksgatan med Figaro och Emme. Riktigt trevligt och vi prata massa minnen från i somras på Gotland så vi bestämde oss för att ha en "Gotlands reunion" ikväll. Ska bli riktigt trevligt! Nu ska jag och Emme vaxa benen, läskigt har aldrig gjort det innan. Vi har köpt märket "Silky skin" från aloe vera. Berättar efteråt om det funkar.

Fåglarö, en underbar ö!


På bussen påväg dit. Några minuter senare befinner vi oss på statoil..

Vi badade jacuzzi, varmt och skönt!...

Maten blev (hemmalagad) tacos...

Till efterätt blev det vattenpipa...

Vi skulle färga blondaslingor på bickie,men dum som jag är glömmer jag blonderingspulvret.
Men som tröst så kollade vi på "BERT" och sedan "Fucking åmol", somnade efter..


Morgonen därpå..


(tryckbara)
Tack för två helt underbara dagar med er tjejer

Fåglarö

Nu bär det av till donken och idag är det extra läskigt eftersom att det kanske kommer en kontrollant som kommer klä sig civilt. Om man gör allt som man ska kan man få 400 kr. Sedan ska jag möta Cissi och Bickie så ska vi åka till Fåglarö, Bickies landställe. Det ska bli riktigt roligt!

Är det nåt så är det bara att ringa :)

?


Lift in till staden, okej eller inte?

När jag och Anna missade bussen i täby så kom vi på idén att lifta. Så vi ställer oss på vägkanten och håller upp handen, efter bara tre bilar så saktar en vit skåpbil in och då tänker vi självklart, PEDDO! Men vi springer fram ändå och kliver in i bilen, dumma som vi är! Men det visar sig att denna killen är jättesnäll! Vi fick skjuts ända in till stan eftersom att han ändå skulle dit. Sedan träffade jag Bickie och Lollo i staden så köpte jag en ny vinterjacka och sedan fikade vi. Nu är jag hemma hos Bickie och snart kommer Nicke och Jacob hit.

Jag och Bickie för ett tag sen x)

Ha en bra kväll läsare!


Anna <3 Malin

Igår så åkte jag in till staden för att träffa min kära konfakompis, anna! Vi gick sedan på bio och såg Yes-man, en rolig och väldigt bra film. Efter filmen så trippade vi förbi Anna och hämtade lite saker och sedan bedrog vi oss till Täby och kollade på en ny film som vi båda somnade till. Vi hade hur mysigt som helst.


RSS 2.0