Bort från Sverige till Turkiet :D

Idag hade jag matteprov med emme! Det kändes som om det gick jättebra iallfall! Efterskolan så var jag med Nicke, Mille och nickes kusin Filip och så var vi i hans bands replokal, väldigt skumma rum men coolt! Sen hade vi "Don´t worry be happy" tema på våran konsert i skolan för föräldrarna, det blev riktigt lyckat!

Imorn åker flyget klockan 8 på kvällen så vi kommer att gå som vanligt till skolan och sen ska jag ha ett prov i spanska och sen skyndar jag mig hem för att hämta min rosa resväska så stjussar min mamma mig till Emme och så äter jag middag med Emmes familj och sen åker vi taxi till arlanda! :D Igårkväll började jag att packa jag måste fortsätta lite nu, och vad fan ska jag ha på mig på flyget?! Nu är jag så taggad på att åka iväg så att jag spränger!!

Kommer sakna alla här hemma, men ni kommer också ha kul!

EMMEEEE, NUU ÅKEEER VIIIIII :D


Mer stressigt kan det inte bli!

Den här veckan har vart jättestressig för mig det här är sista veckan för mig och emme att få göra dom sista proven/inlämningar/föredragen innan dom lämnar in betygen för att vi ska åka till Turkiet nu på fredag :D Har inte ens börjat packa, men jag ska se till att göra det nu! Hinner nog skriva en kortis imorgon också!

/ Malin <3

17 Maj - Norges natinaldag!

Jag föddes som halvnorsk och jag är glad för det, hur mycket folk än snackar x) Ända sen jag föddes har jag gått i parad för att det är en tradition i Norge, där betyder den här dagen såå mycket mer än vad den gör här i sverige! Eller iallafall visar dom det mycket mer!

(målade mina naglar idag med glitternagellack i Norges flaggas färger)
 

Jag och bickie hade bestämt innan att vi skulle fira denna dag men det blev inte riktigt som vi tänkt oss pågrund av vädret men vi köpte istället glas, gjorde en egen drink och kollade på Bodyguard med Whitney Houston. Jag tror det är min favoritfilm. Den är så himla fin och har många känslor! Har sätt den 6 gånger nu men gråter alltid på slutet. Har ni inte sett den, så hyr den och se den!

image135

Efter filmen så gick bickie för att träffa Sebbe, alees och andreas. Och då kom Nicke, Emme, Paulina och Oscar hem till mig och eftersom att vi inte gick och kollade på grönan så kollade vi på tv.n men det var minst lika bra : ) Jag fick filma med pauos mobil! Lite senare gick vi över till Axel som hade en "chill-fest" :D

/Malin

Lördag morgon!!! :D

Jag ska se JASON MRAZ idag!!! :D Tänk att jag äntligen kommer få se/höra honom sjunga min favoritlåt! Jag är nästan säker på att jag kommer börja gråta när han sjunger den!


Pilkastning på en fredag :D

Efter skolan åkte jag hem till Moa. Jag måste bara säga att hon har en URGULLIG lillebror! Haha, vi lekte att han skulle vara en haj som jag fiskade upp och sedan skulle jag gå till affären och sälja hajen till moa. Självklart fick vi göra det flera gånger om, men det är så det är med småbarn x)

image131

Sen tillbringade vi säkert 3 timmar åt att kasta pil. Vi hade kanske lite för höga förhoppningar på hur mycket vi skulle klara av men vi gav inte upp men sedan blev vi hungriga och gjorde en fantastisk god middag! Efter middagen åkte hon och jag till rösjön och vi hade med oss filtar som vi satt på. Sedan fick vi syn på några andra lite längre bort som gjorde värsta seriösa brasan så då började vi också leta pinnar och stenar för att dom där borta sa att det var riktigt viktigt! Det blev en fin men liten brasa, men varma blev vi iallfall!

image130

Lite senare satt vi på moppen påväg till mörby och köpte godis som vi tog med oss hem till Emme och så var vi där en massa människor! En riktigt lyckad kväll :D

Sovmorgon passar bra på en fredag!

Igår kväll kom Nicke hem till mig, som vanligt hade vi riktigt kul! Eftersom att jag har sovmorgon idag och han är ledig så kom vi på att han kunde sova hos mig men det blev inte så. Idag är det en STOR dag! Det är exakt en vecka tills jag och Emme ska åka till Turkiet!! Jag blir full av energi bara jag tänker på det. Vi kommer typ i en liten lägenhet tillsammans med emmes storasyster, Tess och hennes kille, Emil medans hennes mamma och hennes kille bor i en annan. Jag hoppas verkligen att det blir fint väder under den veckan vi är där :D

Ikväll ska jag vara med underbara Moa, vi får se vad vi hittar på men vi vet båda iallafall avd vi inte ska göra x)

Morgonens citat:
Pappa
och jag sitter och kollar på nyhetsmorgon och dom diskuterar varför det går så bra inom Dansbandsmusiken och att dom säljer fler plattor än andra musikstilar.


Malin: Men hallå, det är juh för att det bara är tanter och gubbar som lyssnar på sån musik och dom vet juh inte hur man laddar ner musik på datorn!

Pappa: Börjar asgarva och håller med om vad jag nyss sagt.

image127

Pengar till Bolivia

Idag har vi vart lediga pågrund av att vi skulle jobba ihop pengar till Bolivia i skolan. 200 kr var skulle man jobba ihop, själv så städade jag och sånt här hemma. Sen efter ett hårt slit så åkte jag iväg och tränade knattarna (fotboll). Jag tränar små pojkar som är 3-5 år gamla med Emelie, Rebecka och Karro! Efter en lika rolig träning som vanligt åkte vi fyra hem till Emelie och så gjorde vi Anders Superdryck!

Innehåller:
* Vatten
* Banan
* Havregryn
* (Blåbär) - som vi la till för att vi tyckte det skulle bli godare.

I början kändes det lite konstigt att dricka det men vi alla insåg att det både kändes nyttigt och gott. Prova ni också!

Sen åkte vi iväg till IP igen för då var det dags för våran träning, men jag var inte med eftersom att jag fortfarnde inte får pågrund av mitt knä. Man blir så sugen att vara med när alla springer omkring! Jag fick iallafall stå målvakt när som skulle spela match på slutet! :)

Nu måste jag verkligen sova, godnatt <3

Spanien!!

Inlägg från igår:

Morgonen började med att vi hade musik och jag skulle även ha uppspel som skulle betygsättas, jag var grymt nervös men det gick juh bra iallfall! Jag fick VG + på gittarspelet och MVG på sången! :D Jag blev väldigt nöjd med det resultatet! Idag lämnade jag även in lappen till Dario om att jag får åka till Spanien med skolan, jag hoppas verkligen att jag kommer få åka för det är inte alla som får det! Men det är bara hoppas tills vi får reda på det :D

Bild på mig och nina när vi var i Alicante 2006 :)

Lovely dag med Nicke <3

Inlägg från igår (som inte ville komma in)


Idaag fick jag träffa min pojkväään! Gud vad skönt det var, har saknat honom väldigt mycket! Vi satt ute i solen hemma hos honom och pratade väldigt mycket och så spelade han gitarr för mig också! Sen när det var middags dags så kom hans föräldrar och brorsan hem så grillade vi hamburgare. Jättegott! Sen åkte jag och nicke hem till mig så badade vi i mitt bubelbadkar, det var gryymt mysigt! Sen blev det alldeles för varmt så vi hoppade upp ur vattnet. det var en perfekt dag med Nicke! <3

image126


Ljuvliga sommardag :D

Igår kväll var vi några stycken på edsviken och hade skoj! Jag hade på mig ett line och en tun "kofta" över och jag frös inte någon gång, der är verkligen ett tecken på att det är sommar nu!! Idag åkte jag och bickie iväg till Djursholm och träffade dom som vi ska på konfirmationsläger med i sommar. Alla verkade vara jättesnäll, jag tror att det kommer bli ett riktigt lyckat läger med fint väder! Det roliga är att det är människor spritt över Sverige och vissa kommer till och med från London men dom bodde i Sverige innan. Jag känner på mig att det kommer bli en grymt kul grej!

Ikväll ska jag vara med Cissi och Paulina så får vi se vad vi hittar på :D

Njut av det fina vädret där ute! / Malin


Synd att man inte kan lita på sina närmsta kompisar :/

 

Electrolux med två underbara tjejer

Idag vaknade jag kvart halv nio och då satte jag bara på mig kläder och åt lite frukost och så kom Bickie och Nina hem till mig för att vi skulle fixa med våran rapport som vi skulle arbeta med idag istället för skolan. Vi kom fort igång och vi hittade en massa rolig fakta om Electrolux kylskåp som vi har ett reppotage om. Nina åkte precis iväg för att träffa Ullis så skulle dom shoppa loss lite i stan. Nu sitter jag och Bickie här och ska snart över till skolan och lämna in arbetet. Sedan ska vi på Fotbollslekis för första gången för den här terminen :D Har saknat mina pluttar! Jag såg faktist en av dom på Tv igår när jag väntade på sjukhuset! Sen har vi träning och jag ska självklart bara kolla på eftersom att jag inte kan göra så mycket annat liksom.

image122

Igår fyllde Ullis och Ebba :D

 
image123   image124


GRATTIS SÖTNOSAR! :D <3

Danderydssjukhus är ett helvete!

Igår var jag inte i skolan pågrund av benet och det men jag satt hemma och kollade mest på tv. På kvällen så ringde min älskade Nicke mig! Åhhh, vad glad jag blev när jag såg hans namn på min telefon, inte trodde jag att jag skulle få höra från honom innan han kom hem från Turkiet men det fick jag :D Pratade även med hans mamma innan och hon frågade om hur jag mådde och så!

Idag gick jag till skolan fasst jag egentligen inte borde gjort det. Med dit gick jag och det var många som fråga vad som hade hänt. Sen började det bli svullet så jag skicka sms till Anders(fotbollstränare) och fråga vad jag skulle göra eftersom att han sa att jag skulle ta kontakt med honom om det blev det. Då ringer han mig och säger att jag måste åka till Akuten fortast möjligt för att ta ut blod och vätska från benet! Så mamma kommer och hämtar mig när jag slutade och vi åkte in till Danderydssjukhus och där träffar mamma sin kompis. Sen slutade hon att jobba så hon kunde inte hjälpa oss. Men där satt vi i 7 fucking timmar och jag fick ingen hjälp alls jag hade as ont men svullnaden började gå bort under tiden. Det ända dom gjorde var att sätta mig i ett ensamt rum efter 5 och en halv timme och så kollade dom min puls och tempen sen efter 7 timmar total dampade jag och satte på mina grejer och sa att jag inte orkade vänta på dom något mer! Jag har nog inte vart så irriterad på ett väldigt långt tag!

image121
Jag kan lova er att det var såhär jag såg ut när jag gick från akuten!

Skåne och Spången :D

Hela gänget (fotbollslaget) samlades på centralen och så tog vi tåget mot Skåne (Agnes hemland) När vi kom fram så ösregnade det och det kändes som en rätt dålig början så alla började klaga på Agnes bara för att ha nån att klaga på, men jag stog på Agnes sida hela tiden för att jag vet juh faktist hur det känns att bli mobbad för sitt ursprungliga land! Vi blev indelade två och två av Dag och Anders och jag fick bo med Zahra. Sen var det äta och sen ut och träna i SPÖREGNET!! Det var skitkul och spela i regnet, bollarna kom långt och rakt!

På kvällen när jag och zahra skulle sova så spillde konstigt nog zahra ut sin choklad dryck jag hade gjort åt henne på eluttagen så vi bestämmer oss för att dra ut sladdarna som satt i, båda var jätterädda för att få en stöt men tllsammans drog vi ut första sladden och då blinkade digitalklockan i rött ljus och vi trodde att det var en blixt så båda flyger fort upp. (Skrattade) Sen var det andra sladden då började lamporna blinka som bara den och båda trodde att det var ljuset vi såg! Shiat vad vi båda skrek! :D

Morgonen därpå vaknade vi alla i legendariska f-93 med ett solsken och vi åt massor av den goda frukosten som fort tog slut!  Sen hade vi träning och det var så härligt för alla i laget sprang runt med antingen sport-BH eller uppvikt linne! Sommaren är verkligen här nu! Sedan var det match som inte gick så jättebra.
 
Olyckan:

Samma väder dagen efter och därför träning med uppvikta linnen och sedan en match till.  Matchen gick bra men sen kommer vi till att när jag hade bollen så skulle jag stanna den för att det inte skulle bli inkast till det andra laget så när min fot är på bollen så knäcktes det till i knät och jag föll ihop pladask på gräset! Ibörjan skratta jag men sedan skrek jag och slog huvet i gräset för att det gjorde så ont i knät. Dom kom fram till mig och lindade jättehårt om mitt ben och släppte efter 5 min. Det gjorde så grymt ont!!! Ambulansen kom inte förän 40 min efter att vi ringt dom men sen kom dom och vi åkte så snabbt som möjligt till sjukhuset. Påvägen fick jag sprutor och morfine och jag kände genast hur varm jag blev i kroppen och det började typ skaka som fan! Kände även att jag blev GRYMT kissnödig x) När jag kom fram till akuten var det en doktor som kollade till mig och han ville inte röntka det för att det skulle ta alldeles för lång tid. När han sa att jag skulle få gips så blev jag genast rädd!! Jag skulle juh liksom till Turkiet om 20 dagar! Istället fick jag en slags ställning som höll knät på rätt plats men jag får inte ta av det eller någonting! Sen åkte vi tillbaka till Spången igen och när vi väl skulle gå och lägga oss kunde jag absolut itne sova, det värkte som fan så jag satta mig i en fotölj och kollade på zahra och sov därefter kanske 3 tim.

Sista dagen var det jättefint väder igen och jag fick kolla på när dom andra tränade vilket inte var så kul men jag schtekte i solen istället! Hemresan gick jättebra!

image119
image120
(kommer fler bilder)


Det var en riktigt fin helg trots det som hände :D <3

Tack mitt älskade EIF lag, ni är BÄST!

RSS 2.0