Back in Sweden again!

Igår kom jag hem efter en lång resa från Turkiet. Vilken kul resa det var! Men det är en stor skillnad på att åka dit med pappsen och att åka dit med en kompis. Men det var en avslappnad och skön resa! En julklapp av pappa var Turkiskt-bad och då är det ett stort, fint, runt rum med marmor överallt och så var det guld handfatt längs rummet och så ligger man där och så peelar dom hela kroppen, häller på nåt så att det blir jättelent, tar skum över hela kroppen, tvättar håret och masserar huvudet och till sist kroppsmassage. Hur härligt som helst!

Stralande sol!

Vadret har verklıgen andrats sen jag bloggade senast, nu ar det sol och allt och jag har tıllochmed fatt lıte farg! Det har hant sa mycket har borta! Pa Julafton sa var jag pa en jattestor mıddag med en massa andra fran skandınavıen. Manga som jag ınte kanner men vıssa kande jag! Igar sa tog jag en pıercıng ı naveln, han som gjorde det var rıktıgt bra och supertrevlıg! Idag akte jag ensam ın tıll stan och shoppade lıte men hı9ttade ınte sa mycket men hıttade nagra trevlıga kıllar jag prata med och sedan fıkade vı pa ett jattefınt stalle.

I overmorn sa kommer jag hem tıll Sverıge! Ooj, vad jag saknar alla dar hemma, det ar helt sjukt!

Regnet faller ner i Alanya!

Har vart har nu ı nagra dagar. Dagen efter vı hade anlandıgt sa var det ca 20 grader och sol, rıktıgt skont! Men sen har det bara regnat nastan. Sa jag har kollat lıte pa fılm shoppat lıte och sant. Jag och pappa har aven kollat pa mobler och sant. Ooojö vad lagenheten ar fın, rena dromen. Och pa andra vanıngen sa ar det en jattestor balkong, lıka stor som lagenheten ar hemma! HELT SJUKT!

Kopte en jattefın vaska ıdag ocksa som jag ar helt kar ı!

Men nu maste jag ga! Ha det bast allıhopa! <3

TURKIET VÄNTAR!!


(Bilden togs när jag och Emme var i Turkiet senast)

Nu har jag fixat det sista som ska med i min rosa resväska. Ska snart till skolan och lyssna på alla begåvade ungdomar som ska vara med och uppträda. Sedan blir det mys i klassrummet och till sist det vi alla väntat på, BETYGEN! Sen kommer pappa direkt efter så åker vi till Arlanda och några timmar senare så kommer jag befinna mig i Turkiet!

Kommer att blogga därifrån ibland också, men så länge så får ni ha det så bra allihopa! :D

Grym låt



Jocke skickade nyss den här underbara låten! Vad tycker ni?

Shopping i staden!

Det har inte gått så bra med läsare dom senaste dagarna men nu sitter alla killarna i min klass och kollar på min blogg och skrattar åt olika saker! Jag älskar Torsdagar, dom är så himla sköna. Idag slutar vi klockan halv 12, hur lyxigt är inte det. Efter skolan så ska jag packa färdigt det sista och sen ska jag och Eric ta en tripp in till staden och kolla julklappar. Det ska bli så himla skönt att komma bort lite och för hoppningsvis få lite färg men guuuud vad jag kommer sakna Eric och alla kompisar! :D

OM NI TRYCKER HÄR SÅ FÅR NI SE EN VIDEO FRÅN VECKOREVYN MINGLET VI VAR PÅ! :D

Té recept

Mamma har kommit på en té-smak och den smakar så himla gott. Smaken passar perfekt för JULEN också! Prova ni också:


* Kokat vatten
* 1 vanligt Té (t.ex: earl grey)
* 1 kanelstång
*  Ca: 6 st neilickor
* Två teskedar flytande honung

NJUUUUUT! :D

Från Barnsben


Broder & Jag

Måste städa rummet lite här på mitt rum eftersom att vi ska byta min garderob, och det kan man ju tycka är väldigt tråkigt men ändå väldigt kul när man hittar en massa gamla godingar som goseteppe (snuttefilten) , där jag sög på ring och lång-fingret medans jag hade en filt med favvo-fläck där jag alltid lucktade. Hittade lite gamla kläder, skor och självklart en massa smycken som jag bara älskade! När man tänker tillbaka så var det en fin tid och man slapp alla jobbiga problem man har nu förtiden. Då var det värsta som kunde hända att man t.ex: tappade sin nyköpta glass, fick en sticka i fingret eller det värsta av allt att ens goseteppe var försvunnen!


Snö-Glitter

Hanna, Nina och jag åt middag hemma hos Lollo. Sedan åkte vi hem till Corinne som hade lite folk hos sig. Det var nog lite sex-tema under kvällen om jag ska sammanfatta det hela. På vägen hem så träffade vi på några sjungandes, fulla 30 åringar som vi sedan batlade emot. När tåget kom bestämde vi oss för att det blev lika.
Grattis igen till Rebecca som fyller år idag (igår)


Hade inte tänkt på det innan men har kommit på att Theo är jävligt lik denna figur i Ice Age! :D

Riktigt lyckad kväll!

Kvällen började hemma hos Lollo där vi "åt" ( 1 cm2 pizza var), haha, babade och gjorde i ordning oss. Sedan mötte vi upp en massa folk i mörby och sedan satte vi oss på tunnelbanan taggade som aldrig förr! Har nog aldrig suttit på tunnelbanan mer taggad och vad alla sjöng! Festen var riktigt lyckad och dom allra flesta gick in för temat, "French electro"! Vid 3 kom vi till Lucia cup där killarna självklart kom till final och vann den dessutom :D Grattis till er! Vi tänkte fira segern på donken men såklart så råkade jag förstöra det! ( Jag erkänner )



Klockan halv sju på morgonen när jag kom hem så tog det ett långt tag tills jag kunde somna eftersom att jag inte alls var trött.

Natten innan Lucia

Sitter här nu med min älskade Hanna! Vi har precis vart inne istan och köpte lite grejer som vi ska ha på oss ikväll. Nu ska vi snart hem till Lollo där även Nina är så ska vi äta god middag, bada jacuzzi och fixa iorning oss innan vi ska dra ut till en lokalfest på lidingö. Sedan åker vi nog till Lucia cup på friberga! Det känns som att det här kommer bli en riktigt lyckad kväll! :D

Lucia tåg

Kom hem för ca en timme sen då vi hade haft Lucia tåget för våra föräldrar. Kristina var vår fina Lucia och så hade vi några tomtar, pepparkakor, stjärngossar och tärnor. Det blev riktigt bra och killarna var roliga som vanligt x) Såklart får inte vi tjejer göra roliga saker för att våran musiklärare tycker att vi ska bara stå och se fina ut.


Mingel på Topshop

Igår så åkte jag, Hanna, Lollo och Nina in till stan där vi åt på en restaurang där man fick ta hur mycket man ville för bara 149 kr. Riktigt gott! Efteråt så skyndade vi oss iväg till Veckorevyns event på Topshop! Det vra mycket folk och det var riktigt trevligt. När jag köppte en spets bolero i svart så fick jag en goodie-bag med strumpor, läppglans och en tidning. Vi stog och snackade lite med Ebba Von sydow och Agnes Carlsson. Dom verkade supersnälla!

Jag kom hem rätt sent och då var det bara för att hoppa in i sängen!

Älskade lillebror/lillasyster?



HAHAH! Detta satte jag och Nicke på min lillebror, Viggo! Han passar fan som tjej xD
Jag och mamma ska kolla på den underbara filmen "underbara älskade" nu! Juste Ni som läser denna blogg kan väl passa på att checka in Jockes blogg också! Värd att läsa :D



Stackars Nicke!

Idag i skolan så var våran So lärare sjuk, DAGEN INNAN PROV! Då alla vill ställa sina sista frågor! Så jag gick från lektionen och ringde henne och berättade att vi ville flytta fram provet till nästa vecka eftersom att det ändå inte kommer med i den här terminens betyg och så bra som jag är så fick jag som jag ville och när jag kom till klassrummet och berättade det så blev alla jätteglada! :D Efter skolan så åkte jag och Nicke hem till mig och så har han berättat om både första och andra världskriget för mig! Han e grym på att lära ut! Lärt mig mycket mer än på lektionerna! :D


Slänger in en bild från i somras på konfirmationen!




Rosa klänning


Denna fina klänning har jag precis beställt. Åhh, jag bara älskar den! Får hitta någon bra anledning till att använda den nångång bara. Kanske får vänta till sommarn?

Vill passa på att säga grattis igen till Alicia som fyller 15 år idag också! <3

Jag har klippt mig!

Efter skolan idag så åkte jag, Lollo och Hanna in till staden och fikade och sedan gick jag iväg och klippte mig. Jag hade jätte slitet hår innan så jag sa att han fick klippa rätt så mycket, det blev nio centimeter! Han var riktigt dukig och det blev faktist rätt så bra, nu har jag iallfall inte slitet hår och kommer inte ha dte på ett tag :)
Sen så gick vi runt och kollade lite på kläder och nu är jag hemma!

Andra advent

Igår var jag på tjejmiddag hemma hos Rebecca och det bjöds på en riktigt fin middag och efterrätt. Efteråt så kom en massa killar och det övergick till fest! Tack för en sjukt kul kväll gumman! Idag skulle jag egentligen jobbat men dom ringde och sa att jag inte behövde för dom hade kollat fel och dom hade tillräckligt med personal så jag har haft en mysdag med mamma idag. Vi åkte bland annat till Täby centrum och köpte lite saker och sedan åt vi middag där också :)


Köpte denna fina koftan och en riktigt snygg kavaj som ni kommer få se någon annan dag! Nu ska jag sätta mig ner och läsa Solo och dricka glögg!

Möka på vattnet!

Efter skolan så var jag sällskap till bickie som klippte sig.Jag det tyckte att det blev fint men Bickies fina ansikte utvecklades ganska snart till ett mycket ledsamt ansikte! Vi, hanna och lollo åkte in till Moda café och fikade. Efter det så åkte vi alla hem till Sulle där vi rökte lite vattenpipa och sånt. Sen åkte vi hem till Micke som hade fest hos sig. Det var riktigt mycket folk och det var jätteroligt! Sov sedan hemma hos bickie och nu snart ska vi åka till Jensen Norras öppet hus.

Vi träffa på en fullgubbe i mörby igårkväll som gärna sjöng en truddelutt för oss:
(smoke on the water i hans egen verision)

-Möka på vattnet.. (upp med högra handen i luften)
-Plupp, plupp,plupp,plupp,plupp,plupp,plupp (upp med högra foten i luften, på så sätt som hundar brukar göra när dom kissade)

Vi fick höra andra låtar också men dom är riktigt perversa så skiter i att skriva upp dom x)

1 månad idag <3


Idag har jag och älsklingen 1 månad.

Har så sjukt mycket att göra just nu. Ska börja med Syslöjdsinlämningen nu som tydligen är jättejobbig! Ush!

Klassen besöker Aftonbladet


På morgonen så samlades våran klass och så åkte vi till Aftonbladet. Vi lärde oss om allt möjligt och sen blev vi indelade i grupper. Nyheter på tv, Nyheter på webben och Tidningsnyheter. Jag var i gruppen för webben. Fick rollen som chefredaktör och så fick vi göra en massa uppdrag om en pojke som slog ihjäl sin far med golfklubba. Riktigt kul! Tv-gruppen fick filma in ett reportage. Det var riktigt Lärorikt och kul!

Bjuder på det här istället!



Glömde ta kort på dagens så visar istället en outfit för några dagar sen!

Älskade Fribergaskolan!


Sånna här vackra bilder blir det när kameran blir snodd och folk börjar fotta xD

RSS 2.0