-A picture from the dinner


"T.G.I Friday - Sitter aldrig fel i magen"

Idag var det sista dagen jag och Ebba jobbade tillsammans i Mc-café. Det ska läggas ner nu.. Ush! Tog vara på varej sekund och försökte verkligen göra mitt bästa eftersom att det är det sista jag gör där. Imorgon eller nästa vecka så börjar jag i kassan på själva Mc Donalds. Visst, det ska bli kul men det känns mer som om jag är den här café-tjejen.

Nu ska jag, Hanna och Bickie  in till staden och äta good middag.

Friday - Here we go!

Efter skolan idag så åkte jag och Nina in till staden och fikade på donken. Sedan åkte vi och hyrde filmen "House of wax" som vi ska se senare ikväll med André och Fille! Snart ska vi även tjocka i oss lite smarrig pizza!

Jag och Nina i Spanien


"Genom att hjälpa andra så hjälper du dig själv"

Dagen började klockan halvnio och då hade Emerich Rooth en föreläsning om hur han överlevde förintelsen under andra världskriget. Vi fick även se en liten film om hur det var och hur han upplevde hur det var. Fyfan, vad hemskt!! Visst, jag har läst mycket om andra världskriget men då inte riktigt förstått hur förjävligt det faktist var. Att en människa kan påverka så mycket! Efteråt kom även en föredetta värsting som hette Patrik som berättade hur han behandlad som liten och hur kriminell han var. Kul att höra hur han förändrats på ett bra sett genom åren. Efteråt fick vi även ställa frågor till dom.




"Mitt namn är Emerich" - är en bok som är skriven av han själv som jag hade läst innan han kom idag. Det är en bok där han berättar hur han upplever och vad som hände honom under andra världskriget. Helt klart värd att läsa!

Går inte så bra att tänka på plugget..


Tänker ju bara på dig hela tiden

Såhär såg jag ut idag!


"Kan inte slita ögonen ifrån den"


Denna jacka har jag bestämt nyss att den snart är min!
Monki: 600 kr

- Rastlös!

(/) hångel | pussar (/)
( ) Morgonpigg | morgontrött (x)
(x) högklackat | Lågskor ( )
(x) Piercing i naveln | Piercing i läppen()
(x) nybäddat | ikke nybäddat ( )
(x) sminkad | osminkad ( )
(x) MSN | Skype ( )
(x) förhållande | strul ( )
( ) Finnar | Fräknar (x)
(x) Vit choklad | Mörk choklad ( )
(x) ICA | Coop ( )
(/) Surt | Sött (/)
( ) Lakrits | Choklad (X)
(/) Buss | Tunnelbana (/)
(x) Tuggummin | halstabletter ( )
(/) Kärlek | Vänskap(/)
( ) Sova | Äta (x)
( ) Frukost | Lunch (x)
(/) Majs | Gurka (/)
(x) Förhållande med killar | förhållande med tjejer ( )
(/) Ladda upp en bild | kolla på folks bilder (/)
(/) Linser | Glasögon (/)
( ) Bevakare | Vänner (x)
(/) Småbarn | tanter (/)
(x) Stockholm | Göteborg ( )
(/) Japan | Kina (/)
(x) Läppstift | Läppglans ( )
( ) Självmord | motorcykelolycka(x)
( ) Feber | ont i halsen (x)
( ) Kallt | Varmt (x)
( ) röka cigaretter | röka vattenpipa (x)
( ) Vatten | Oboy (x)
( ) Öl | Saft (x)
( ) vinter | sommar (x)
( ) Dator | Tv (x)
( ) snö | Regn (x)


The hills - Min dagliga drog


"Wet and crazy"

Gårkvällen blev riktigt mysig. Det är sånna här kvällar som gör att man får en liten kick i skolan. När kvällen avslutades så gjorde vi oss i ordning tills sängs. Där låg vi fyra tjejer i en dubbelsäng, som längre inte kändes som en dubbelsäng.. haha! Alla försökte sova men jag hade host-attack i en timme och kunde därför inte somna. Men till sist somnade jag djupt. Men inte så länge till! "Cheese-burgare" PANG! Då fick man en hamburgare i huvet av Lovisas brorsa. Alla vaknar och blir riktigt roade av brodern. När vi till sist trodde vi hade fått ut honom så hörde man musik på högsta volymen med bas i hela huset.. Ni kan ju tänka er varför vi har vart trötta idag :D


Jag och Lovisa i hennes jacuzzi

"Girls-night"

Nu ska jag begé mig hemmåt till Lovisa där vi ska mysa några tjejer med att grädda våfflor, bada jacucci och ha det allmänt skönt! För min del blir det även lite plugg och jag får tid över... Sedan ska vi alla sova där också!


rikauteliggare.devote.se


Älskar denna bild!



Inte nog med att kära Frida fyller år idag!..

..Så efter skolan idag så gick jag och Bickie hem till henne och resten av familjen Rosengrens nya hus. Dom ska som sagt flytta redan nu på torsdag! Hon visade mig runt och vi mublerade om lite grann. Sedan tog vi oss ett skönt bubbelbad och bastade. Huset var riktigt fint och rena dröm huset. Inte nog med det så ligger det ca 2 minuter från lilla mig!!!

Grattis FRIDA!




Har ont i huvudet

Det är viktigt att äta frukost på morgonen. Men det har blivit en dålig vana att jag inte gör det längre därför att jag prioterar andra saker innan. Nu har jag tagit mig lite tid att göra frukost eftersom att helt glömt bort att vi har sovmorgon, fasst vi har det VARJE måndag..

Morgonens frukost

Två månader <3




-This weekend

I fredags var jag och André hemma hos mig hela kvällen, supermysigt! Har äntligen fått pojkvännen att tycka om One tree hill! Igår hade jag tjejmiddag, blev riktigt lyckat. Sedan kom det över lite grabbar också och då blev det minst lika roligt. Natten tillbringades med mina kära vänninor: Hanna, Lovisa och Bickie. Natten blev svettig om ni vill höra lite secrets. Bickie drog tidigt och då tog jag och Lovisa Cykeln ner till dragonen och köpte en massa gott och Skräckfilmen "The strangers".


"Gunnar power"


Bickie, idag hemma hos André.


-Då var det dags att säga godnatt


Har en helvetes skoldag framför mig imorn. Först Kemi-prov, sedan engelska föredrag. Efter skolan på omprovstimmen blir det So prov. Hipp, hipp, hurra för det!  Efter skolan ska jag iaf vara med mina älsklingar, Bickie och André.

"Som liten blev jag kallad för kaffekärring?"

Vi har haft en slapp dag även fasst jag nästan hade två prov. Först hemkunskap, teoretiskt. Sedan skulle jag ha Kemi, men slapp det lyckligtvis. Nu sitter jag framför datorn och nördar mig med en latte i handen.

"Du & Jag, allt för längesen"


Jag och Emme kom precis in från mitt uterum där vi har suttit med musik och supergod kladdkaka och suttit och snackat om allt från himmel och jord. Måste även nämna att snart kommer jag och broder köpa ett x box 360! Shiat vad jag
kommer nörda mig framför tv,n då! Bilden ovan är från bara en av många härliga sommardagar förra året.

"Ungdomar tar över huset"

Sitter här i mitt hus med min älskade broder. Nu har familjen åkt iväg till Kläppen på skidsemster. Det innebär att det blir lugn och ro i hemmet! Snart kommer Emme till mig och vi ska plugga lite, baka, mysa och sen stannar hon här över natten. Det är så det ska va!


Här är smyckena jag hade på mig idag:
Klocka-fick av min kusin.
Halsband-fick av min andra kusin som hon har gjort själv.
Örhängen-H&M



Snart SOMMAR!


Mamma berätta att om en månad, fasst för ett år sen så var det 24 grader här i Sverige. Hon kommer ihåg det eftersom att hon skrev det i sin almenacka. Så nu jävlar ska jag ladda upp garderoben med sommar-kläder.

"Greger paraden, only once a year"


Haha, fick precis en riktigt fin bild från Sulle, som han lagt ner riktigt mycket tid åt.

-Enjoy!

"Lights up, a day like today"


"Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort av tid"

Åhh, vilken skön söndag! Jobbade idag och det var riktigt sköj, inte så mycket att göra men alldeles lagom. Haha, lite sorgligt för vattnet i kranarna har blivit typ förgiftat. Så vi dela ut gratis cola till alla. Fick även syn på Några "Big-brother" och "Paradise-hotel" kändisar. WOW! Sen träffade jag Eric och så fikade vi på espresso house. Nu ska jag plugga!


(Bild på mig från när jag och Ebba praoade på donken)

"Friday in pictures"




Detta var några av bilderna från i fredags. Dom var riktigt duktiga och kom tvåa! Efter, så åkte jag hem till älsklingen.

Rocka på, rocka på!

Nu har jag precis färgat mitt hår, och japp det blev mörkare. Jag sitter och väntar på min Bickie som borde komma snart, sen ska vi åke till sulle och därefter ska vi åka på en Rock-spelning i Rissne där våra kära vänner bland annat ska spela.

EGG- En Glad Greger :)

Jaha, då var det fredag igen, och jag klagar absolut inte. Vi hade nationella i engelska hela dagen idag. Vi får inte glömma att det är min dag idag också, GREGER har nämligen namnsdag! Efterskolan idag så hade vi i balkommitén möte och sen kom föräldrarföreningen och vi visade upp vårat upplägg. Efter det så åkte jag och Bickie (Gunnar) till Täby centrum och fikade och just nu sitter hon och slingrar sitt hår på salong medans jag sitter hemma och kör på ett lite lodigare sätt och gör det själv. Men heter man Greger så gör man!


"Tänk om man bodde i Kina.."


Pojkvännen på rasten

Dagen gick fort. Kanske inte så konstigt egentligen eftersom att jag inte hade nån hemkunskap så jag sluta klockan halv 12. Då blev jag hämtad av mamma och vi köpte nödvändiga saker. Fick även hem en hårfärg som jag ska göra imorn. Den bruna färgen på håret har redan gått bort lite så jag ska köra en gång till fasst nu ännu lite mörkare.

-Food that makes you think of the summer


Idag gjorde jag maten i familjen Hasselbohm. Som jag har skrivit i tidigare inlägg så har jag i läxa att jag ska laga mat nästa torsdag och jag har valt Cyperns-matkultur och sedan ska vi skriva ett arbete om det. Bakade pita-bröd, gjorde sås, stekte halloumi och massa grönsaker. En liten del av det jag ska göra nästa torsdag. Gott blev det iallfall och det tyckte även dom andra.

Uppdate: Malin älskar Lovisa

ja nu är det så att malin älskar lovisa ( mer än andre ) inte för att lovisa sitter och skriver detta just nu utan malin älskar verkligen lovisa, det är malin som skriver dettta

(Hon är så himla snygg, jag dööör!)

so long suckers!

"Keep on loving you"


(Lyssna på den här underbara låten. Den är helt underbar!)

Tänker på dig hela tiden älskling!

En annan typ av kärlek


Mitt nästa köp blir nog denna snygga kavaj som finns på topshop, fasst jag ska nog köpa den i en lite mörkare gråfärg.


"Vi underskattar datorer"

Har vart datanörd hela kvällen, men jag har inget dåligt samvete för det. Har ju inte haft dator på hela veckan!! Helgen blev riktigt lyckad, I fredags hade vi filmkväll och i lördags så var det tjejmiddag för dom små (nu stora) töserna, Mimmi och Moa. Sedan kom det över mycket folk och det var fiesta. Riktigt, riktigt trevligt!

Några av många snygga brudar..

..Vi sjunger för dom två värdinnorna som fyllt 16 år..

..Sen kom det killar..

Då blev det s-s-spåraat

..Kvällen slutade lyckat och vi åkte hem några stycken till Amanda där vi kollade på en film och sen somnade jag gott som en prinsessa.. Snipp, snapp, snut, så var helgen slut..


"Fredag, älskade fredagar"

Efter skolan som var ganska så jobbig så åkte vi in några tjejer till café 60 som ligger vid odenplan. Köp deras is-latte, helt underbar! Efter en stund fick vi även sällskap av Oliver och Georg. Sedan var det shopping i staden och jakt efter konstiga mäånniskor. Fick dock bara tag på en brun utan sol. Nu är jag med nina  och vi har precis ätit en gudomlig pizza. Snart kommer André och Fille så ska vi kolla på skräckfilm.


Gammal  bild på mig och Nina från sommaren till 7an!


"Slänger bara in en bild från paradiset"


Cypriotisk-mat

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men det är pågrund av att jag är hos min fader och vi håller på att byter internet så just nu funkar inte det. Just nu sitter jag i datasalen, i skolan och skriver ett arbete om matkulturer. Jag skriver om Cypriotisk-mat. Åhh, jag älskar all mat från Cypern!


RSS 2.0