Hemma från Schteekiga Gotland!

Vill inte komma hem från den här underbara resan till Gotland med tjejerna!

När jag, Lina, Emme och Paulina satt på båten påväg till Gotland så satt det tre killar bakom oss som började prata med oss och det roliga var att dom hade bestämt samma natt att dom skulle åka och dom hade inte mycket pengar med sig alls som den ena killen hade bara 40 spänn med sig. Haha, komiskt måste jag också göra nångång! :D



På båten ägnade vi även tiden på hur vi skulle ta oss runt på gotland och kom fort på en riktigt bra idé!



När vi kom fram till vår älskade lilla stuga på tofta så var Emelie där också och även hennes brorsas och hans kompisar, vi skulle allså bo 10 pers i en liten stuga i två nätter och sen skulle grabbarna åka till Cypern. Varje kväll på Gotland har vi vart på tofta strand och träffat en massa sköna människor. Verkligen alla vi har träffat har vart jättesnälla! Om man bortser från att några killar öppnade tjosken och tog lådor fulla med glass och delade ut till alla på stranden, oj vad jag garvade! Johan hällde typ 30 glassar över mig, det var en känsla jag aldrig känt förut! x)


Under hela veckan så har det var jättefint väder fasst det har blåst rätt mycket på kvällarna så två av dagarna har vi pressat i solen på stranden. Igår så var jag, Emelie, Oliver och Philip med på en Vollyboll tävling. Vi lärde känna Philip genom att vi frågade om han ville vara med i vårat lag eftersom att det saknades en. Vi gjorde reklam för stället som Oliver sommarjobbar på, " Nisses trampbåtar" . Vi vann första matchern och förlorade andra.



Om jag minns rätt så i onsdags hade vi en lite galen dag då vi hade våra piercings behov x) Jag och Emelie piercade naveln och såklart så lätt vi våra kompisar göra det på oss, men vi var noga med hur vi skulle göra! Det var lite svårt för tjejerna att trycka in nålen i mig men till slut kom Marcus, emelie brorsa in och pressade in den i mig. Lina blev såklart sugen på att göra en piercing i läppen så vi satte igång på henne med. Det var kanske inte lika kul eftersom att efter en lång tids pyssel inte fick in piercingen i henne efter att vi gjort hål.

Två av dagarna så var vi inne i Visby och köpte/kollade på kläder och åt och hade det mysigt. Det var riktigt kul att gå runt där eftersom att verkligen alla var typiskt stureplanare med brillor och hela skiten! Jag o Thomas gick runt och shoppade lite åt honom och han visade även hur killar ska se ut för mig x)

Övriga bilder från resan:


Tjejer, asså Gotland under Stockholmsveckan med er var en av det bästa grejerna jag har gjort! Vi har haft det kul men vi har även gråtit floder allihopa tror jag, men vi har haft bra anledningar till det. Jag älskar er tjejer och det här måste vi fan göra om igen, vi har juh våra planer för nästa sommar ;)

Glöm inte att berätta om " De 7 tjejerna nu", Haha!

/ Malin H

Goootlaaand nu tjejer!

Nu har jag precis packat färdigt min rosa resväska så nu ska jag ta bussen hem till Emme och sedan blir vi hämtade av paulina och hennes farmor till Nynäshamn där vi kommer träffa Lina! Så tar vi färjan över till Gotland där Emelie redan är och så ska vi bo i en stuga som hon har där på Gotland! Vi kommer träffa några andra där som är samtidigt också.

Det kommer bli så underbart kul och så är det juh också Stockholmsveckan nu så det är perfekt!

Emelie, Lina, Emme och Pauo, Gotland kommer äga tjejer :D <3

/Malin

Emme <3

När jag kom hem från Borlänge så kom Emme hem till mig eftersom att jag är ensam hemma nu och vi hade det mysigt hela kvällen och så sov hon över hos mig. Dagen efter så hläpte hon mig att tvätta och packa kläder till Gotland. Sedan åkte vi till stan med Isak och Danne för att göra ett litet ärende.

Isak och Danne med min pappas gamla cykelhjälm x)


Sedan åkte vi hem och käkade jättegod mat hemma hos emme, och efter det så träffa vi en massa folk på edsviken :)

Jag                                                          Bella, Sandra och Alex

Pelle, Svante och Isak w                               Emme                                            


/ Malin

Borlänge, en underbarvecka!

I lördags kom jag hem från fotbolls cuppen Dalecarlia som anhålls i Borlänge! Vi var där förra året också och det är så jävla kul där så det finns inga ord för att dom som inte har vart där ska förstå. Som alla andra fotbollslag så bodde vi på en skola, inte samma som förra året vilket var lite synd eftersom att det låg lite mer off den här gången. I skolan bodde det kanske 7 lag till förutom vi. Det snällaste laget i skolan var nog Norrby :D

Första dagen så satte vi på våra träningskläder för att gå invigningen så var det en massa fotografer som tog kort och så fick alla lagen gå en parad. Nästan alla lag var fan blåa och röda! Vi måste juh ha den snyggaste färgen, lila! Fasst det syns inte på våra träningskläder men på matchkläderna syns det! Vi är kända som det snygga, lila laget ;) Haha!

Jag som sitter längst fram x)




Årets borlänge låt måste juh ändå vara "She" med blabalaabal som jag, Ebba, Marie, Johanna, Karro, Cissi, Ebba M och Becca alltid lyssnade på i våran lilla minibuss påväg till matcher, maten och sånt! Dom andra i laget lärde sig låten utan att ha hört den på riktigt pågrund av att vi som satt i den bilen alltid sjöng den.

Under tre kvällar så var vi på cosmoz (coz, karro) som är en fest som är varje dag under veckan. Så grymt kul man har där inne!

Med fotbbollsmatcherna gick det itne alls så bra, men vafan vi var 5 i gruppen med oss och vi hade lagen som kom 1,2 och 3 i våran grupp så det var juh inte alls konstigt. Otur! Det var så himla kul att träffa Tärnsjökillarna igen också, har verkligen saknat dom!

Några få bilder från Dalecarlia!





Mina älskade eif tjejer, tack för ännu en helt grymtkul resa! <3

Underbara pojkvän!

När jag kom hem till älsklingen igår så stöter jag ihop med nickes föräldrar men jag fick inte säga att jag hade sett dom och så bara gick dom.. Jag gick in till nicke och så tog han upp mig till badrummet där det var så himla fint!!! Rosblad i badkaret med skum i och hundra tända ljus över hela badrummet, så himla fint!



Sen så kom vi på att vi inte hade ätit middag när det var sent på kvällen ( konstigt, eftersom nicke alltid är hungrig xD ) så nicke dukar upp värsta fint på bordet och så sätter han på musik och så åt vi Billys pizza x) På bordet stog det två rosor som jag fick och hans förklraing till att jag fick två st var för att om min mamma skulle slänga den ena så skulle jag ha en kvar, eftersom att min mamma gjorde det förra gången när jag fick en av nicke på allahjärtansdag :( Jag börja asgarva när jag hörde det, och lovade även att jag skulle berätta för mamma! :D

Så fick jag även en skiva av honom , vet inte vad det är för nåt men han sa att eftersom att han brukar lyssna på glad/damp - musik så skulle jag tänka på honom när jag lyssnade på skivan. Gulligt! <3

Tack så jättemycket för allt det fina och för att jag har en sån fin människa som du :) <3


Dagen efter så kollade vi färdigt på en musikal som heter "we will rock you" med Nickes kusin och även andrés syrra! Den musikalen var så himla grymt bra! Helt sjukt att alla sjöng så bra och mycket pengar verkade dom ha lagt ner på den. Sen kom Oscar hem till Nicke också och så åkte vi över till Emme där Pauo också var! Och "solade".

Oscar & Nicke kör på schteekar posen x)                                                Oscar


Jag och nicke åkte hem till mig och åt och så tältade vi även ett tag x) Haha!

Ska snart sova, ska bara packa färdigt eftersom att mitt fotbollslag åker till Borlänge imorn på fotbollscup!! Ska bli så jävla kul! Vill bara somna snart så att tiden går fort! :D

Godnatt! <3

Klockan 19.30 till pojkvännen :)

Efter bad/solandet med Ebba och Bickie så åkte jag hem till Emme, efter en stund kom Paulina också så kollade vi på en massa serier på Tv och va hade även lite gruppsex, det hetta till ordentligt! x) Haha!
Sen ville Jag och Pauo att Emme skulle baka den goda kladdkakan som hon vägrar ge ut receptet på, så emme bakade den och så satte vi på grädde och jordgubbar på också för att få en sommarkänsla! Jag och Pauo blev riktigt nöjda och mätta och belåtna!



Nu ska jag snart byta om så ska jag tydligen ta med mig badkläder säger nicke, han har något på gång! x) Jag ska vara där halv åtta och så ska jag sova över hos han. Har verkligen saknat honom jättemycket så jag ska passa på att vara med honom den sista tiden innan vi är ifrån varandra igen, fasst nu 5 veckor!! Ush, säger jag bara!

Pojkvännen igår <3


Äntligen soliga dagar igen!

Igår när jag var påväg hem till Nicke så pirrade det fett mycket i magen. Tänk att jag fortfarande har den känslan kvar!  :) Det var verkligen jättekul att träffa honom igen efter dom här 3 långa veckorna. Vid 9 tiden så åkte vi ner till edsviken och träffa en massa roliga människor. Det var verkligen jätteskönt för jag behövde inte ens ha på mig en tjocktröja för att det var så varmt. Det var verkligen skitkul att träffa alla som har vart borta på konfa, skåne osv.



Efter en underbar kväll på edsviken så åkte jag, Bickie, Nicke och Oscar hem till Nicke så satt vi på hans studsmatta och pratade mest om hur dom hade haft det på sitt konfaläger. Dom verkade ha det så himla kul! Dom fick mig att längta tills jag och Bickie ska på vårat konfaläger på Lundsberg. Det kommer säkert bli grymt kul! Efter ett tag så åkte jag och Bickie hem till henne för att spendera natten med varandra. Alltså på hennes studsmatta :) Vi hade självklart mat, sovsäckar, kuddar och allt som behövs för en övernattning på studsmattan. Vi satt mest och pratade och åt massa saker. Det var länge sen jag och bickie hade en lång pratstund, det kändes jättebra! Har saknat det <3



Dagen efter vaknade vi av att vi svettades så himla mycket! inte mysigt! Vi grabbade tag i våra kläder och slängde iväg dom. Det var juh så himla soligt! Ebba kom och så åkte vi tre ner till Edsviken och sol/badade. Det var riktigt kallt i vattnet men jag hoppas vattnet värms upp snart av solen. När vi skulle begé oss därifrån så märkte vi tre att vi hade fått skarpare bikinilinjer :D


Schteekar dag :D

Jag, mamma och Viggo åkte till Playan tidigt idag, playan är ett annat ord för nån strand vid näsbypark i täby :) Där har vi schteekt hela dagen!

   

Nu ska jag försöka på bickie och sen ska jag träffa nicke :D sedan ska vi träffa en massa människor och sen ska jag och bickie ha en myskväll och sova över hos varndra, det var riktigt länge sen!

puss på er / Malin <3

Shopping och onda ben!

Idag vaknade jag av att vi hade gäster i huset, mammas bästa kompis Annika och hennes två småbarn :) Så min frukost blev väl inte sådär jättenyttig! Jag och mamma åkte lite senare till Täby C för att köpa det sista innan jag drar iväg nu på allt eftersom att jag inte kommer hinna att göra sånt emellan mina grejer!
Det blir full rulle från och med på söndah :D


Efter allt shoppandes så åkte jag till pappa och så fick jag en ny mobil pågrund av att min gamla har blivit helt fuckad,
så jag är jätteglad nu!!! :D



Sen rullade jag iväg på moppen glad och åkte för att hämta Sulle och så åkte vi hem till Bella som hade fest, det blev riktigt kul och mycket skratt blev det åt Emma ikväll för att först så åkte hon in med paulina där bak rakt in i ett träd och sedan när hon skulle svänga så tappa hon moppen. Bra Emma :D

Ps: Imorn så kommer älsklingen hem :D <3 blev inte 7 veckor men snart åker jag ifrån honom igen..

Godnatt alla fina människor!

Allsång, Allsång, Allsång :D

Det är livet det! Cissi sov över hos mig och vi vaknade med ett stort léende på läpparna för vi skulle juh på Allsång! Vi gjorde våran matsäck som blev jättegod pastasallad och en massa smått och gott. När vi kom fram till stan så kom vi snabbt på att bussarna strejkade juh idag! Så vi fick bara traska i snabb takt till Allsången på skansen, vi kan dit ungefär 01.40 och då plaserade vi våran filt trångt och långt fram. Vi som var där, allså: Jag, Cissi, Nina, Bickie, Frida, Alicia, Lina och Erica var så himla taggade och vi fick verkligen igång stämningen där i "ungdomshögen" som jag kallar det! Vi satt och sjöng en massa låtar och vi fick faktist med några andra också att sjunga! :D

Lina & Erica


Sen så började det regna och så blev det i ca en timme men då tog vi bara våran filt och stälde oss under den och fortsatte såklart sjunga men då blev det istället regn-låtar som "Why does it rain" med Darin x) Haha, vet inte om den uppskattades men vi hade kul iallfall!

Alicia, Frida, Cissi, Bickie & Jag


Vi stog på tredje raden men vi ville juh synas lite extra också så jag, bickie, nina och cissi skrev på våra papperstallrikar.

Ninas tallrik & publiken


Vi tjejer hade det verkligen grymtkul där och öven om vi alla hade riktigt ont i benen efteråt så var det värt det till 100% och jag tror faktist inte att jag bangar på att sova över nästa år för att få stå längst fram :D

Tack för en grym allsång tjejer :) <3

RSS 2.0