GLAD SOM EN LÄRKA!

Är det inte så man brukar säga när allt är toppen ? :D

Idag träffa jag Emme och innan jag kom till henne så köpte jag två st iskaffe på expressohouse. Sedan fick vi stjuss hem till mig där vi åkte med min nya moppe, åhh vad jag är glad! Självklart var vi försiktiga eftersom att vi inte tagit moppekort än.
Men sen vare dags, vi åkte till rösjöhallen för att gå igenom teorin. Han fick allting att låta så intressant, han var verkligen jättebra! Tack Kai för det x)
Nu är det bara att plugga som fan till provet nästa lördag!

Men eftersom att jag och Emme är pro på moppar så kommer vi klara av det galant!

Jag älskar min Moppebrud vad som än händer <3

Åre med min pojkvän!

-Jag vet inte vart jag ska börja?

Jag, nicke och hans mamma var i Åre i 8 dagar, dom dagarna var så himla underbara!
Jag hade roligt hela tiden!
Påvägen upp till åre var vi så himla taggade allihopa och vi lyssnade såklart på rockmusik och Nicke dampa loss om man ska uttrycka det med ett fint ord x)
I Åre var det sol, klarblå himmel och bra snö, det var helt perfekt! Vi åkte bland annat skidor, en dag åkte jag, Nicke, christoffer (nickes kusin) och elisabeth (christoffers flickvän) snöscooter! SÅ JÄVLA KUL! I slutet åkte jag med Christoffer och självklart skulle han hålla på och flyga i hopp och sånt! Innan sista hoppet säger han att jag skulle hålla i honom hårt och jag pressade allt jag hade och sen mette hans pappa att vi hade hoppat hela 8 meter!!! Läskigt, men vilken känsla asså :D

Elisabeth, jag                                             Christoffer, Nicke

image90  image87 
 Christoffer                                                 Elisabeth
image88  image89

Haha, sen måste jag bara berätta om vad som hände i typ torsdags tror jag! Jag, nicke och christoffer var taggade på att gå på fest nånstans i åre och då åker vi in till nån snubbe där det var några stycken, det var helt dött och jättetråkigt så vi traskar vidare och knackar på ett hus och frågar om det är fest och så svarar en tjej, neej men det brukar vara det så ni kan komma in. Haha, det e fortfarnde lite oklart om det är nån som bor där för det var verkligen jättestort och det verkade som om det bara bodde ungdomar där isåfall. Iallafall så var det två sköna snubbar som kanske inte var sådär jättenyktra som vi skrattade mycket åt! Nästa gång man är i Åre vet man iallfall vart man kan gå för att direkt bli inbjuden :D
image91


Eftersom att min älskling äter VÄLDIGT mycket så 3/8 dagar tog buffé på tegetornet för 99 kr så får man ta hur mycket man vill! Pizzan där går inte att beskriva med ord asså! Ljuvligt god!
image92

Jag vill tacka dig Nicke för en jätterolig resa till Åre, det gör jag gärna om igen! Vet inte hur mycket jag har skrattat, men det måste vart väldigt mycket iallfall! Vi känner juh varandra väldigt bra men vi har verkligen kommit varndra ännu närmre nu och jag är så himla tacksam som har dig vid min sida!

Du gör mig lycklig <3

Övriga bilder från resan!

image93  image94  image95
image96  image97

ÅREEEE MED MIN ÄLSKLING!!!


Idag har jag vart med nicke, det har vart bääst! Nu ska jag följa med honom och hans familj till åre! :D
Asså fan va kul det kommer bli! Vi åker imorgon! IMORGON!
Jag kommer få vara med min älskling i 5-6 dagar, åhhh vad underbart! :D
Nu måste jag gå till honom, han ska sova hos mig ikväll!! <3
image85image83image84 
21/03 - 26/03 är jag med min älskling i ÅRE! :D <3



/malin

Bra dag efter skolan

Igår efter skolan gick jag o Emme hem till henne. Så tog vi hennes moppe ut och övnigskörde, det gick riktigt bra faktist! :D När vi kommer hem fick vi jättegoda pankakor som emmes mamma hade gjort! MUMS!
Moppebrudarna = Malin och Emme! Right!?
Sen var det fotboll, vi hade en jätteoseriös träning, men vi spelade fan bra ändå :D

När jag kom hem så ringde Nicke till mig och frågade om jag ville komma över till honom och äta middag. Så jag duschade fort och tog snabbaste bussen hem till honom. När jag är där så hade han gjort det värsta fint, med middag och ljus o allt :D Älskar honom!

/ Malin

Jag älskar dig <3

Du vet att jag älskar apelsiner och äter många varje dag, men glöm aldrig att jag älskar dig också! Du betyder så jävla mycket för mig älskling <3 Du fattar inte hur kär jag är i dig och jag kan inte sluta tänka på dig, tänker på dig liksom hela tiden...

Jag älskar dig!


image82
 
Jag säger det inte bara för att det låter fint utan jag säger det för att jag verkligen menar det!
Nicke ♥ Malin


(Jag uppskattar ditt tal som du höll för mig i början av vårat samtal! )

Grattis till dig gubben <3


Idag är det inte vilken dag som helst utan det är Sammis (Samuel) födelsedag idag :D Tänk att vi har kännt varndra i ca 2 1/2 år nu, det är rätt länge om man tänker efter! Hoppas du har haft en bra dag idag :)

Stort Grattis till dig gubben <3

image81

Haha, minnen för livet! :D

mycket i skolan!

Den här veckan har vi en väldigt slapp vecka, men ändå mycket att göra i skolan! Vi kommer ha sovmorgon varje dag av olika orsaker och på fredag är vi lediga :D Sen e det Påsklov i en veckan och vekca 14 och 15 har vi prao!
Men det är mycket prov och sånt den här veckan:


Tisdag: Idrotts prov (Träningslära) + Svenska muntlig bokrecension
Onsdag: So prov (franska+industruella revolutionen) + Engelska föredrag om Alla hjärtansdag
Torsdag: Svenska novell

Så det är inte så lite o göra ändå, men det ska nog gå bra iallafall! :)


image80

Min helg


I fredags på kvällen var jag med agnes, mille, paulina, emme, christian och navve hos nicke, bland annat fick vi sitta och lyssna på när mille satt sjöng på sin WOW-låt, haha x)  jag säger bara Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah! :D

Igår så träffa jag paulina i mörby centrum så åkte vi in till stan och fikade på moda, riktigt mysigt fika ställe. Men det är jävligt dyrt, enligt mig iallfall.. På kvällen åkte vi först hem till michelle där vi träffa michelle, shacke, fred och emma. Efter en stund så åkte vi till en fest i djursholm och sedan hem till michelle igen x)

Tyckte lite synd om pauo för dagen efter (idag) så väckte jag henne tidigt pågrund av att jag skulle spela fotbollsmatch. Vi mötte AIK, det var ett riktigt biacthigt lag, men det e så himla kul att möta ett lag med stora munnar, dåligt nog så förlorade vi matchen. Men det var juh bara en träningsmatch!


Imorn börjar skolan igen, suck!

Sitter här med agnes <3

Nu sitter jag här med agnes, hos henne :) det var jättelänge sen det bara var vi två, har saknat det... <3
Vi sitter och tar cp fotton på oss själva! Vi har även kollat på bilder sen vi var små x) riktigt skoj faktist!!
Ikväll ska jag och agnes vara med våra tjejer och så kanske vi ska träffa nåra killar, det blir nog en riktigt mysig kväll. 

Idag skulle jag egentligen fått min moppe men såklart kommer vi inte kunna hämta den förän på måndag för att mammas kille har mycket på jobbet.. suck! Men, men : /

Ska dansa lite med min Agnes nu, puss puss <3

Moppen :D

I Söndags fick jag min regesterins skyllt och hjälmarna som jag bestält :D Nu är det bara att hämta moppen, villket jag inte komemr kunna göra förän på fredag för att mammas kille jobbar fett mycke i veckan men, men det är bara att vänta några dagar till.. x)

Om jag ska vara ärlig mot mig själv så har jag Fille fått mig att få ångest för mitt val för moppe.. Han skickade nyss världens finaste moppe som jag bara nästan skulle göra allt för!!! Även ifall jag är väldigt sur på honom för att han skcikade den bilden så tycker jag om honom ändå, han finns alltid här för mig! Tack för det gubben <3 : )

Bilden Fille skickade...

image79



Dagens outfit

image77image78

                               JAG                                                                 MICHELLE

Michelle <3

Vill bara passa på att tacka dig för den helt underbara veckan som du och jag har haft tillsammans! Det känns verkligen bra att prata med dig om olika saker, även om vi inte alltid kan vara så fullt seriösa!
Många skratt och spring till bussarna på morgonarna, kan säga att vi garanterat måste ha gått ner den här veckan! Om inte, blir jag fan förvånad! x)

Älskar dig michelle även om jag inte kännt dig så länge så betyder du redan nu väldigt, väldigt mycket för mig!

image75
Haha, en oserös bild med idomin på läpparna! x)

♥ Michelle ♥


Om man vill bli brun...

Igår på söndagen när jag och michelle hade sovit gott så tog vi oss en riktigt god frukost och så traska vi iväg till ett solarium som låg i närheten, i Fruängen.

image73

Det var ett riktigt mysigt ställe där man slapp att boka tid och det var bara att stoppa in pengar så sattes den igång och i själva solariumet så var det en radio, skit skönt! Men villket gjorde så att man inte kunde ligga stilla x)
Efter denna solning tog vi brun utan sol:
image74

Desperat efter att bli brun eller vad? :D haha!
Påvägen hem igen så tog vi och köpte goda bullar! mums! När michelle senare var inne på datan och jag satt o pluggade så kollar jag upp av att hon sitter och asgarvar ut mig..
- HAHHAHA, MALIN!!! Kolla dig i spegeln!
Jag går till spegeln..
-HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!
Det visar sig att jag är röd i hela ansiktet och det såg ut som om jag hade haft gurka i solariumet för att det var helt vitt som två stora bollar runt ögonen! Fyfan vad jag såg ut!
Jag har faktist en bild på hur det såg ut men jag tror jag skippar i att lägga upp den bilden x)

Vill du bli riktigt neger så gör som oss ! xD

-Någon som också misslyckats med solarium eler brun utan sol?

Är så himla glad :D

Efter mitt fysikprov som gick väldigt bra faktist så gick jag hem till Nicke, när jag kom dit blev jag bjuden på en jättefin drink av honom : )
 
image69

Lite senare gick jag o Nicke till mörby och träffa Fille (som hade alla pengar) för att köpa mat.

Matlistan:
 
* 1 -stort paket med "Jättefranska".
* 1-glass paket.
* 1- Godis påse
* 1-Ost
* 1-fanta exotic
* 3- cocacola

Somsagt, det blev inte direkt en vanlig middag x)
image68

Sen promenixa vi till Michelle, vi hadedet jättemysigt hela kvällen. Haha, eftersom att vi inte hade nån ugn så stekte vi osten o mackorna på stekpannan, självklart gick brandalarmet. Sedan följde jag Nicke till mörby, så fråga han om jag ville följa med honom hem sen slutade sagan med att jag sov över hos honom :)

♥ Vi fyra har så jävla kul ihop! Älskar er, och det vet ni om ♥



 

image70 image72


 


Hej Malin =)

Hej ÄLSKLING, hur har du det i Huddinge? Jag pratar med dej i telefon just nu, du tjurar för att jag inte ska va me i talangjakten, men ibland är livet tufft!

Vi lyssnar på With you för du ville höra den. Den är fin och passar verkligen till dej och din personlighet <3
Imorrn ska vi ha lite mys, det ska bli trevligt :) hoppas din pappa är hemma så man kan prata lite med honom också, vi känner ju inte varann så bra. :(

ÄLSKAR DEJ <3



Va i åre för en vecka sen, De va skitkul ;) Synd att malin inte följde me upp! Åkte skidor me några roliga människor och jävlades med Agnes ganska mycke, stackars liten. Det blir nästan lite synd om henne när hon har sagt "sluta" fyra gånger utan att nån hört henne. Eller i alla fall inte jag :).

Mille hade världens chans att få ut något av resan han också, men han sumpa det. Bra jobbat! Men me åldern kommer det nog gå bättre ;)

Bor hos michelle :)

4/3 - 10/3 bor jag hos michelle för att min pappa har åkt till Egypten. Än så länge har vi bara haft det jättemysigt och kul. Michelle bor i Huddinge med sin pappa så det tar ett tag att åka till skolan, men då e man juh bara pigg i skolan så det är bra ändå :)
Hennes säng är otroligt skön ska ni veta, knappt så man kommer ur den! Vi får se hur det blir imorn...

I helgen:

Fredag: Först ska vi grilla med en massa roliga människor sedan åker jag Michelle, fille och Nicke till en lägenhet som michelle har fått låna, Det kommer bli så himla mysigt!! :D

Lördag: FEEEEEST! ( vi har några på gång men vi får se vad det blir)

Söndag: Jag o michelle har nu bestämt att vi ska på bio med våra underbara pojkvänner då <3 <3

image67 
Michelle från 6.an, så HIMLA sööt! Älskar dig <3


föredrag

Idag efter skolan så skrev jag o Bickie på vårat föredrag, vi har om "alla hjärtansdag" Det är väldigt intressant faktist. Jag tror det kommer bli ett väldigt bra föredrag m jag ska vara ärlig! :D

Dagensskämt: Jalla Stjärtans dag :D
Hahaa, vad vi skratta bickie!

<3

Moppen :D

ÅHHH!!! Nu har jag äntligen bestält en moppe :D Jag är så himla glad, har längtat så himla mycket efter det här. Jag vet inte riktigt när dom kommer men efter det så är det bara moppekort så kan jag rulla på vägen som jag vill!
 
Jag har bestält en svart Baotian classic 50 cc:

http://www.kopenscooter.se/imageviewer.aspx?attachmentid=584

Åhh, vad jag älskar den! : D

2 månader med min älskling <3

Igår den 2 mars var det min och Nickes två månaders dag! Egentligen tycker jag att två månader låter rätt lite för det känns som vi varit tillsammans jättelänge nu. Men jag är fortfarande lika kär : )
Han är den finaste och snällaste pojkvännen man kan ha, jag är så lycklig lottad som har dig.

Igår stack jag, bickie, alees, hanna, moa, cissi och lollo på en fest i Täby Kyrkby, men sen stack vi och jag, bickie, nicke och oskar gick hem till Nicke och hade det mysigt. Eftersom att jag missade bussen så sov jag över hos Nicke med Oskar. Bickie kunde inte för att hon hade mycke o göra där hemma.
Men jag kunde inte önska mig en mer lyckad 2 månaders dag än den.

Älskar dig otroligt mycket Nicklas Lindberg, du får mig att lysa både på insidan och på utsidan <3


Igår kom Emme & jag hem från Norge


Det var verkligen en jätterolig resa som jag aldrig kommer glömma! Jag kommmer skriva mer om den imorgon när jag har stoppat in bilderna i datorn. Men jag vill bara säga tack Emelie för att du gjorde resan så kul! <3

Du, Jag & Mormor FOREVER!

RSS 2.0