Borlänge, en underbarvecka!

I lördags kom jag hem från fotbolls cuppen Dalecarlia som anhålls i Borlänge! Vi var där förra året också och det är så jävla kul där så det finns inga ord för att dom som inte har vart där ska förstå. Som alla andra fotbollslag så bodde vi på en skola, inte samma som förra året vilket var lite synd eftersom att det låg lite mer off den här gången. I skolan bodde det kanske 7 lag till förutom vi. Det snällaste laget i skolan var nog Norrby :D

Första dagen så satte vi på våra träningskläder för att gå invigningen så var det en massa fotografer som tog kort och så fick alla lagen gå en parad. Nästan alla lag var fan blåa och röda! Vi måste juh ha den snyggaste färgen, lila! Fasst det syns inte på våra träningskläder men på matchkläderna syns det! Vi är kända som det snygga, lila laget ;) Haha!

Jag som sitter längst fram x)




Årets borlänge låt måste juh ändå vara "She" med blabalaabal som jag, Ebba, Marie, Johanna, Karro, Cissi, Ebba M och Becca alltid lyssnade på i våran lilla minibuss påväg till matcher, maten och sånt! Dom andra i laget lärde sig låten utan att ha hört den på riktigt pågrund av att vi som satt i den bilen alltid sjöng den.

Under tre kvällar så var vi på cosmoz (coz, karro) som är en fest som är varje dag under veckan. Så grymt kul man har där inne!

Med fotbbollsmatcherna gick det itne alls så bra, men vafan vi var 5 i gruppen med oss och vi hade lagen som kom 1,2 och 3 i våran grupp så det var juh inte alls konstigt. Otur! Det var så himla kul att träffa Tärnsjökillarna igen också, har verkligen saknat dom!

Några få bilder från Dalecarlia!





Mina älskade eif tjejer, tack för ännu en helt grymtkul resa! <3

Kommentarer
Postat av: Ebbaa Krus

Helvete vad roligt vi hade det!!!!!!!!

2008-07-16 @ 21:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0